καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Καμιά δουλειά δεν είν' ντροπή
324 αναγνώστες
Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016
08:57

 

ξεθολωτής.

Αγορίνα,

Στις αλλόκοτα δύσκολες μέρες που ζούμε, ο καθένας αναγκάζεται να κάνει δουλειές που κανονικά θα τις περιφρονούσε. Η κρίση - από την άλλη - βγάζει καινούργια "επαγγέλματα". Ο αιδοιοτρίφτης, π.χ., είναι ένα επάγγελμα που εξασφαλίζει κάπου 400 ευρώ την επίσκεψη. Στην ανεπτυγμένη Δύση, βεβαίως-βεβαίως ...

Έγραψε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, αν θυμάμαι καλά, ότι γίνεται χαμός στην Αμερική και την Αγγλία, με το μασσάζ αιδοίου. Την ανακουφίζει ο τυπάκος με ειδικό τρίψιμο στην ευαίσθητη περιοχή, παίρνει το παραδάκι και κλείνει το επόμενο rendez-vous.

Καταλαβαίνεις τί ακριβώς σημαίνει αυτό για την κατάσταση. Το φυσικότερο πράγμα στον άνθρωπο γίνεται επάγγελμα γιατί δεν γίνεται πιά με τον φυσικό τρόπο. Μην στο παιδέψω άλλο - 400 ευρώπουλα είναι αυτά. Ποιά ντροπή και πρασινάλογα ;

 

Στα σκαριά - από άλλο δημοσίευμα - είναι και ο ορμονοσπρώχτης. Το ανάρτησε μάλιστα fb-φίλος γιατρός, και πολύ καλός άνθρωπος. Αυτό σημαίνει ότι δεν του έκανε εντύπωση λάθος το περιεχόμενο που μίλαγε για την αξία του ανδρικού σπέρματος.

Έχει ορμόνες που - με στοματικό έρωτα τελέσφορον [με αντιλαμβάνεσαι] - αξιοποιούνται, και καταπολεμάται η κατάθλιψη. Όπως το διαβάζεις. Η αρρώστεια της εποχής μας περνάει με απλή πίπα. Ή, έστω, καταπολεμάται.

Καταλαβαίνεις δουλειές με φούντες που έχουν να κάνουν οι ορμονοσπρώχτες, τώρα που μπαίνει για τα καλά το καλοκαίρι, ενώ η κατάθλιψη θερίζει. Δεν ξέρω, βέβαια, τί τιμή μπορεί να πιάσει κανείς, αλλά όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης, σε αυτό τον άθλιο κόσμο που [λέμε ότι] ζούμε.

 

Κάπως έτσι, που λες, πάω κι εγώ για ξεθολωτής. Το τρέχον νόμισμα είναι το θόλωμα νερών. όχι μόνον στην πολιτική. Κι από την πολλή θολούρα, αυτοί που έχουν συμφέρον να ξεθολώσουν τα νερά, δεν μπορούν να το κάνουν.

Ξεκίνησα που λες ξανά να αναρτώ "Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ". Μεταξύ σοβαρού και αστείου, ξεθολώνω τα νερά της προπαγάνδας real time. Τσεκάρησα με το τρόπο μου, δηλαδή με βεβαιότητα, ότι υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον.

"Ποιοι στήνουν τις προπαγανδιστικές παγίδες νέου τύπου ;" ήταν το ερώτημά μου στον τίτλο στην τοπική. Και χτύπησε κέντρο στα θέματα "πλαστά πτυχία" και "offshore υπουργών". Στο δεύτερο, μάλιστα, έγινε μεσοβδόμαδα αυτό που έλεγα από Δευτέρα πρωί. Ως προς το πνεύμα εννοώ – δεν είχα φαντασθεί τροπολογία.

Αντιλαμβάνεσαι, αφκόρς, ότι αυτά ήταν απλώς το trailer ...

 

Κατά τα άλλα, δεν πολυπρόσεξα αν η πτώση της φίλης μου της DBK δικαίωσε κιόλας το "too big to save" που σου έγραφα last Sunday. Ενδιαφέρον δι’ ημάς, πάντως, θα έχει σε μονοψήφια επίπεδα. Τραπεζοσώστης. Είναι ντροπή ;

Ο νταουτζώννης πλησίασε το ημέτερον 17.910 σε απόσταση αναπνοής : 17.899,24 - πρέπει να θυμάμαι καλά. Σίγουρα, όμως, ψιλοκατάλαβε τί θα γινόταν.

Το μυστήριο είναι το τί έγινε με το straddle EUR/USD at 1,1134. Καμάρωσέ το :

Βλέπεις χαμηλά την οριζόντια διακεκομμένη στο σημείο που σου έλεγα.

Μέχρι και Τετάρτη μεσημέρι [για μας] έδειχνε ότι θα μού έκανε η αγορά τη χάρη. Τατάρτη βράδυ, ανέβασα "angry" στο 1,1192 - έκοψε λίγο. Πέμπτη απόγευμα, τσαντίστηκα στο 1,1204 και ανέβασα το σκληρό "Poison". Εισακούσθηκα.

Παρασκευή, όπως βλέπεις, πήγε στο rendez-vous, ενώ εγώ βολτάριζα στην γενέτειρα, ένεκα Παρασκευή. Κάθησε και το σκεφτόταν για μερικές ώρες, και την κοπάνησε. Όταν πρωτομπήκα, ήταν ήδη 1,13 και κάτι. Ανέβασα "Δεν με νοιάζει", μιά και δεν ξέρω άσμα "Κόφτε το λαιμό σας".

Προφανώς, η αγορά - ανεξάρτητα από εμένα - σκέφθηκε καλά αν θα σταθεροποιηθεί σε μία εύλογη μέση τιμή. Αυτό είναι στην πραγματικότητα το 1,1134. Κι αφού σκέφθηκε - απουσία μου - αποφάσισε και έκανε ένα γερό μπαμ προς τα πάνω. Στροφέας - ως γνωστόν.

Θα θυμάσαι που προ εβδομάδων σου είχα γράψει κάτι για την Κίνα. Η τεχνική μου ανάλυση λέει κάτω, αλλά εγώ δεν ανησυχώ για την Κίνα. Αυτό ήταν το νόημα. Και ο Hang Seng δ-ε-ν πήγε κάτω.

Ερώτημα : Είμαι κακός τεχνικός αναλυτής, ή opinion leader των παγκοσμίων χρηματαγορών ;

Αντιλαμβάνεσαι πώς τίθεται - κατ' αναλογίαν - το ζήτημα για το EUR/USD για την παραπάνω Παρασκευή 17 Ιουνίου. Ενδιαμέσως, πάντως, σκοπεύω να σιωπήσω επί του θέματος.

Οψώμεθα, όθεν.

 

Ε

Σχόλια

05/06 09:15  Ερμάκος
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις