καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Τίποτα δεν γίνεται τυχαία ...
276 αναγνώστες
Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016
08:30

 

χαλαρά.

Αγορίνα,

Το "ΟΔΟΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ" είναι ήδη φορτωμένο σε χιλιάδες σκληρούς δίσκους. Και όχι μόνον διαβάζεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά πολλοί έχουν ήδη ξεκινήσει το παρακάτω : διαβάζουν Όμηρο, υπό νέο πρίσμα. Επιμένω. λοιπόν, στον ρυθμό.

[Άσμα, να ακούνε τα παλιοθήλυκα, την ώρα που διαβάζουν

https://www.youtube.com/watch?v=lvJOAK8hQJ8 - φωνάρα.]

Το νέο της "Προκαταρκτικής δημοσίευσης", σε σχέση με την "Πρόχειρη" που είχε κυκλοφορήσει σε στενό κύκλο, είναι στις φωτογραφίες. Φλασιά της τελευταίας στιγμής, και έχει ξετρελάνει.

Κάποιος που καταλαβαίνει τί διαβάζει, καταλαβαίνει αβίαστα ότι καταλαβαίνω και πώς νοιώθει. Η εικόνα είναι είτε ίδια με τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, είτε κόντρα. Και κάποιες συμπληρώνουν το ίδιο το κείμενο.

Φυσικά, πρόκειται για εικόνες από το στοκ φωτογραφιών που έχουν ανεβάσει κατά καιρούς τα παλιοθήλυκα. Χρόνια μαζεύω τα καλύτερα. Μία την έχω καταληστεύσει. Πρέπει να είναι 4 ή 5 οι άπαιχτες foto που της έχω αποσπάσει. Χώρια η μεγάλη κουβέντα για το πώς θα κινήσεις το ενδιαφέρον και την απληστία ...

Έχω λίγη δουλίτσα και για μέχρι αύριο. Διορθώσεις ορθογραφικών λαθών, και μικροπροσαμογές εικόνων. Επίσης, θα έχω ψάξει το θέμα με την οικονομική εκτύπωση σε φωτοτυπάδικο. Νομίζω θα βγει κάπου στα 6 ευρώ.

Με αυτές τις αλλαγές, θα κυκλοφορήσει στην ομάδα για κατεβάσματα. Για την ώρα είναι secret group. Θα γίνει ανοικτό από αύριο βράδυ.

 

Ακολουθεί διάβασμα και περισυλλογή. Μιλάμε - θυμίζω - για πραγματική εγχείρηση. Αλήθειες που πονάνε αμπόρετα. Αλλά, αυτά έχει η αναγέννηση.

Σε αυτό το διάστημα, θα κοιτάξω την παλιά φρουρά, των καααλών fb-φιλενάδων μου. Αυτές που ήταν η πολύτιμη συντροφιά του '11, του '12 και '13. Ελπίσανε, πιστέψανε και απογοητεύθηκαν. Πέτρα τα συναισθήματα.

Τώρα πιά, μπορώ να ελπίζω κι εγώ ότι θα καταλάβουν. "Θέλει απλά το χρόνο του". Δεν ήταν και κάτι απλό μία ολική ανατροπή. Δεν υπογράφεται χάϊντε-χάϊντε μία φράση σαν την «Να το πώ στα ίσια : πάει πολύ να παίρνουν το λόγο Γερμανοί». Ο Ομηρισμός είναι ολόκληρη επιστήμη στη χώρα της Μερκελίδου.

Και θα περιμένω να μου στείλουν τα πτυχία και τα διδακτορικά τους σε μαλακό χαρτί. Υπομονετικά. Ακόμη και στον τάφο μου, χρήσιμα θα είναι.

 

Επανέρχομαι.

Ξέρω ότι, το "Μαζί σου τα ονειρεύτηκα", το έχουν ποτίσει πίκρα. Διορθώνω : τους το έχω ποτίσει πίκρα.

Η "ποοολύ καλή μου φιλη", η "μάκια", η "άκου λοιπόν", το "παρεάκι μ'", η "οχοχο", η "ξεχνιώνται ;", η "χεχε",η "σμουάτςςς", η "παράλληλα" - μην ξεχάσω καμιά και ποιός με σώνει.

Και, βέβαια, η "ντίβα μου", που ποζάρει στην απίστευτη φωτό του επίλογου. Αυτή κι αν έχει φρικάρει. Από χρόνια με έχει διαγράψει.

Μαζί, και δύο που δεν έχασα ποτέ επαφή. Η "Μεγάλη Κυρία του fb". Η μακράν καλύτερη παρτεναίρ για πολιτικές συζητήσεις. Η άλλη, αυτή που την έχω ξεπατώσει όσο καμία άλλη στα γέλια, βρήκε ασύλληπτο τρόπο για να μου κάνει μία ακόμη αποκάλυψη : απόλυτη πειθαρχία.

 

Κατά τα άλλα, κρατήστε - όσο γίνεται - το μαγαζί. Να κάνουμε χαλαρά Πάσχα - είναι τεράστιες οι πληγές. Όλων.

Να δω και πόσο θα πέσει - και πώς - η φίλη μου η DBK. Έκανε το λάθος και ξεπέρασε το παρ' ημίν τεθέν όριον του 17,75, και ήδη γράφει 5 για δεύτερο ψηφίο. Άντε μην αρχίσω τα τελεσίγραφα πριν της ώρας τους.

Μία σταθεροποίηση πέριξ του 1.1134, θα την εκτιμούσα.

Δες και στου oberon το θεματάκι. Μέχρι κάτω.

 

Ε

 

 

Σχόλια

27/03 08:39  Ερμάκος
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις