καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Απέναντι στη βλακοκρατία
334 αναγνώστες
Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016
08:14

 

b[l]oom.

Αγορίνα,

Ούτε αυτός ο χειμώνας είχε τόσες αντιξοότητες ώστε να φανεί ο πραγματικός μας εαυτός. Παραμένουμε - όθεν - ο λαός της δικαιολογίας. Μαζί και της φιγούρας, της αναβολής, της αλληλοφαγωμάρας. Μία ανασκόπηση, να δούμε ό,τι καλό προέκυψε.

Πρώτον, μία ακόμη επίδειξη ισχύος παρ' ημίν.

Κυριακή 7/2 ανέβασα "Η επόμενη κίνηση". "Θα είναι ματ" λέει παραμέσα το άσμα. Τετάρτη 10/2 φεύγει η ανοικτή επιστολή στον Π.τ.Δ. και σήμα κινεζιστί πρωινιάτικο : "Το βέλος που έφυγε δεν ξαναγυρίζει". Αργότερα - μεσημεράκι - ανάκοίνωση για την επιστολή, και αναγγελία ότι θα την δημοσιεύσω την άλλη μέρα.

Την άλλη μέρα, 11/2, δημοσίευση, και - λίγα λεπτά μετά το κλείσιμο - σχόλιο στον τοίχο φίλου χρηματιστή : "Είδαμε τον πάτο. Οριστικό." Το είχαμε δει ή όχι ;

Προχθές Παρασκευή 26/2 με ειδοποίησαν και ότι δημοσιεύθηκε η ανοικτή στην τοπική. Φυσικά η εφημερίδα της γενέτειράς μου δ-ε-ν είναι του πεταματού. Τουλάχιστον 5 Κυρίες που με εκτιμούν βαθιά έχουν την δυνατότητα να σηκώσουν το τηλέφωνο και να αρχίσουν τα σκαμπίλια στα ψηλά κλιμάκια.

Και στην γενέτειρα το άρθρο που επικαλέσθηκα έχει βάρος ασήκωτο. Βασικό.

Σκέψου απλά ότι το να σοβαρευτούν μερικοί-μερικοί σημαίνει γουδου εξαψήφιος μέχρι το 2020. Και είμαστε στο 500. Πού 500 και πού 100.000 ; Μασιέται τόση ανοησία ; Απάντηση : από Κορίνθιες και για πολύ, όχι.

Πάντως το μεσημεράκι της Παρασκευής θεώρησα ότι καλόν θα ήτο να κρεμάσω στον τοίχο μου την ρητώς εκπεφρασμένη βεβαιότητά μου της 11ης Φεβρουαρίου. Έτσι για να γνωριζόμαστε. Ήταν στον + 4,17 %.

 

Δεύτερον.

Στα εξωτερικά αγωνίζονται να βρουν άκρη. Ακόμη και ο herr άρχισε να βλέπει με συμπάθεια το δράμα της Ελλάδας. Έστω και υπό το πρίσμα του προσφυγικού. Δ-ε-ν τον έπιασαν τα συμπαθητικά του - ζόρι τραβάει ο άνθρωπος.

Εδώ τραβάει ζόρι - άλλωστε - ο Ντάου. Να στα εξηγήσω στα γρήγορα.

Ενδεχόμενο πρώτον : τέλος η διόρθωση - τα κεφάλια μέσα. Η εξέλιξη που περιμένει από καιρό κάθε ρεαλιστής. Όλες οι φούσκες κάποτε σπάνε.

Ενδεχόμενο δεύτερον : αναμέτρηση μεσοβδόμαδα με το "17.000 παρά κάτι" που σου έχω γράψει από καιρό. Μήπως και τσιμπήσει κανένα θύμα, καθώς θα μιλάμε για safe sell position.

Ενδεχόμενο τρίτον : πανηγύρι. Ξεκίνημα για ξεφόρτωμα με την εκλογή του εκλεκτού της αμερικανικής βλακοκρατίας. Φθινόπωρο με Τραμπ, και ένα μανούλι ζουμερό από δίπλα του. Σλοβένα μοντέλα, 50άρα αλλά θεός να σε φυλάει.

Να μην λέω λεπτομέρειες, αλλά αυτό το σενάριο πάει για πάνω από 20.000 - ίσως στις 24-25.000 που έχω γράψει από το 2009. Βρέστο στου oberon ως "Last porn movie". Με αυτό τον στόχο, στο κρίσιμο διάστημα 17.000 - 18.500 θα αγοράζουν τα χοντρά πορτοφόλια. Ίσως και πιο πάνω - αν χρειασθεί.

 

Το όλο σκηνικό - Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική δηλαδή - δείχνει ότι η μόνη λύση είναι το πάνω με ωραία λόγια και λύσεις πιασιάρικες. Κι έχει ο Μεγαλοδύναμος. Απλώς μέχρι να πάψει να έχει, καλό είναι να δούμε οι νοήμονες κάτι για την επόμενη μέρα.

Τα σήματα, αν και πρώιμα, είχαν κάτι το ενθαρρυντικό. Κάποιοι φιλοτιμήθηκαν με ένα άρθρο για το εκπαιδευτικό σύστημα που καθηλώνει 7-8 ώρες τα παιδιά και σκοτώνει αυτά που δεν το αντέχουν. Σχολίασα στο site και μαζεύτηκαν 24 like από το πουθενά. Από αγνώστους.

Και στην fb-ομάδα των Βαρβακειόπαιδων, κάπου 15. Δείχνει να ζορίζει το θέμα με την βλακοκρατία, αλλά διστακτικά πράγματα. Μισόλογα.

Αίσθηση έκανε και το άρθρο μιάς fb-φίλης της παλιάς φρουράς. "Η ανίατη νόσος του Ελαμωρέ". Ιδού πώς με επηρέασε δημιουργικώς

Δεν θυμάμαι να ήθελα να σου γράψω κάτι άλλο, εκτός από τα νεώτερα για την φίλη μου την DBK. Είναι 15,97 - αν ενθυμούμαι ορθώς - έχοντας ανακάμψει απο τα 13 και κάτι ολίγα ψιλά. Αν δεν ενθυμείσαι περισσότερα, μία επανάληψις επιβάλλεται. Γιατί ;

Βάρδα μην την δω στα 17,50 κ-α-ι δεν μου γουστάρει η ενδοσυνεδριακή εικόνα. Θα πέσει video "Hitler makes a joke" και θα δεις για πότε πηγαίνει στο μονοψήφιο που σου έχω γραμμένο.

Και, τότε, να δούμε πόσοι θα εξακολουθήσουν να μονολογούν Ελαμωρέ ...

 

Ε

 

Σχόλια

28/02 12:25  oberon
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις