καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Το μυστικό του υποτραπέζιου αγγίγματος
543 αναγνώστες
Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015
08:26

 

χαλαρά.

Αγορίνα,

Το γνωστό άσμα "Για ένα τανγκό" είναι όλα τα λεφτά στην παρούσα φάση. Όχι ότι άλλοτε ήταν ο,τιδήποτε "ένα άγγιγμά σου κάτω από το τραπέζι". Και πρόκειται για την διέγερση της διαίσθησης. Που, μαζί με την λογική, σε αρμονική σύνθεση, οδηγεί στην ενόραση,

Ενόραση, από πλευράς μου, ήταν η εικόνα που σου έδωσα την περασμένη Κυριακή. Πάγωσα το Σαββάτο το πρωί, βλέποντας για το μακελειό. Πάγωσα χειρότερα όταν είδα τί ακριβώς σου έγραφα,

Περιττόν να επισημάνω τα δευτερεύοντα, όπως λόγου χάριν το -3% του Dow ή το -7,5% εκεί που ανέμενα "χώσιμον, ως λογικόν". Αν με εξέπληξε κάτι, είναι ότι είχαμε μόνον τόσο λίγη πτώση ...

Το ευρώ αντιστάθηκε, αλλά προετοιμάζει χειρότερα. Κινητήριος σχηματισμός, καθοδικός. Τέλη του μήνα, χαλαρά μέχρι 1,05. Μετά μία τελευταία ανάσα. Και Χριστούγεννα με ξύλο αλύπητο. Το καλό σενάριο.

Τα χάλια της Εβρόπης τα είδες. Η απόλυτη διάσταση με την πραγματικότητα. Paroles …

 

Στα ημέτερα, ο βάρδος μίλησε. Πέμπτη απόγευμα. Αυτή την φορά η έμφαση ήταν στο "Όσο υπάρχουν δάσκαλοι, θα βγαίνουν μαθητάδες".

Όπως θα είδες στη ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, το αποχαιρετιστήριο άρθρο στον "Δάσκαλο της Αλήθειας" ήταν η απόλυτη δήλωση παραλαβής σκυτάλης. Ουσία, όχι λόγια. Και από έναν άνθρωπο με κύρος στην Εθνική Αριστοκρατία.

Να σου θυμίσω και ότι σήμερα, το double fifteen, κλείνουν ακριβώς 4 χρόνια από τον λόγο στην Γ.Σ. Το γάντι σε "κάθε κολλημένο δυτικό εγκέφαλο". Και το προσκλητήριο στην ως άνω : Ώρα Ελλάδος.

Και, σιγά-σιγά, την ώρα που θα κλαίνε οι ξύπνιοι που τώρα πουλάνε, θα καταλάβεις τί ακριβώς σήμαινε η φαρδιά-πλατιά προσυπογραφή.

 

Ε

 

Σχόλια

15/11 08:37  Ερμάκος
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις