καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Το φάσμα του αφανισμού
371 αναγνώστες
Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015
09:02

 

double fifteen

Αγορίνα,

Όλα δείχνουν ότι έχουμε μπροστά μας ένα δεκαπενθήμερο ακραίων καταστάσεων και διακυμάνσεων. Απρόβλεπτων εξελίξεων. Η διαταραχή στο χαοτικό σύστημα έχει χτυπήσει κόκκινο, ενώ τα υποτιθέμενα αφεντικά του πλανήτη έχουν "ξεφύγει" τελείως. Στην προσπάθειά τους να φανούν ισχυροί και συντονισμένοι - αφκόρς.

 

Επιβεβαιώθηκα στην εκτίμηση «Δεν νοείται σοβαρή στήριξη για μη σοβαρό νόμισμα». Η καθοδική δυναμική είναι ισχυρότατη, και δεν σηκώνει παιχνιδάκια από κανέναν. Οι ρεαλιστές ‘κονομάνε. Έτσι ξερά.

Και γουστάρω να διαβάζω γερμανογενίτσαρους να λένε πόσο πολύ συμφέρει την Γερμανία το φθηνό εβρό. Εις τα υπ' όψιν ότι εκκρεμούν δύο δεκάεβρα σε στοιχήματα για το αν θα υπάρχει εβρό μετά την 31.12.15. Ένας επιχειρηματίας και ένας ομόλογός σου στα μέρη μας πρόκειται να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Δεν αποκλείεται για να τσεπώσουν το δικό μου. Δεν …

 

Επιβεβαιώθηκα και ως προς τα αμερικανά. Παλεύουν με τα ιστορικά υψηλά τους. Θα ήταν και περισσότερο από χίλιες μονάδες χαμηλότερα ο ντάου, όταν στο έγραφα. Και η επιφύλαξη στο τέλος για το χαμηλό Οκτωβρίου είχε το νόημα του κλεισίματος short put θέσεων σε εξευτελιστικές τιμές. Θα δεις σύντομα ποιός κίνδυνος ελόχευε και το υπαγόρευε.

Δεν φαντάζομαι να επιχειρήσουν ηρωική έξοδο, καθότι θα ακούσουν ένα λίαν ηχηρόν "ννίιινννχάου". Λογικά θα το σκεφθούν λίγο στο πάνω-κάτω, και θα πάρουν την άγουσα. Αγεληδόν, ως είθισται ...

 

Επιβεβαιώνομαι και ως προς την σχετική εικόνα του νταξ'. Είναι αρκετά μακρύτερα από το ιστορικά υψηλά του. Και αναμένω χώσιμον εις DBK, ως λογικόν.

Καταλαβαίνεις, είμαι βέβαιος, πού οδηγεί η σκληρά πραγματικότης την εβροπαϊκήν εθετοτυφλία.

 

Στα δικά μας, μυαλό δεν μπαίνει και τόσο εύκολα. Έως ποτέ. Το "πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούϊ" είναι αξίωμα ακατάρριπτο σε αυτόν τον ρημαδότοπο.

Πάντως, με book bulding της ξεφτίλας, η γουσου έχει κάθε δικαίωμα να πει ένα "άντε και γαμηθείτε". Είναι θέμα τιμής και η ίδια η τιμή. Η αξιοπρέπεια.

Στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, μπορείς να εντάξεις την εναλλακτική που γνωρίζεις. Κατόπιν ειδικής προσκλήσεως, βεβαίως-βεβαίως.

 

Αυτά, γιατί γράφω και σοβαρό άρθρο. Αποχαιρετιστήριο, στον δάσκαλο της αλήθειας.

 

Ε

Σχόλια

08/11 09:09  Ερμάκος
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις