καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Take your time method
282 αναγνώστες
Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015
09:11

 

@ herr

Αγορίνα,

Ομολογώ ότι κι εγώ εντυπωσιάστηκα από την νέα σύμπτωση. "Σφάλιαρο" και μάλιστα "μεσοβδόμαδα" είχα πει την περασμένη Κυριακή για το εού. Και είδες τί έγινε. Κάτσε να δω μήπως έχω και καμιά καλή ιδέα για αυτή την βδομάδα.

Έχω.

Κατά πρώτον, να σου πω ότι δεν έκανα τον κόπο για κάποιο ιδιαίτερο σήμα. Δεν το έχω και του γούστου μου να υποδεικνύω τα προφανή. Πάντως δεν άντεξα και μέχρι τέλους. Είδα ανάρτηση φιλαράκου στο φβ που έλεγε για "σοβαρή στήριξη", ενώ το διάγραμμα που μοστράριζε την φωταγράφιζε κάπου λίγο παραπάνω από το 1,11.

Δεν άντεξα, ομολογώ, στον πειρασμό και σχολίασα : "Δεν νοείται σοβαρή στήριξη για ένα μη σοβαρό νόμισμα". Και κάπου στο 1,10 (100 pips παρακάτω δηλαδή) ανέβασα poison με “?”, μπας και το λυπηθούν επ' ολίγον.

Δεν ξέρω τώρα αν θα βρεθούν πελάτες που θα παρασυρθούν από τυχόν - τυχόνννν ! - pullback. Μέχρι 1,1178 την Τρίτη, που-χου. Και μήπως - μήπωςςς λέω - την άλλη μέρα γιορτάζαμε λίγο επίσημα την επέτειο του ΟΧΙ. Μπας και καταλάβουν οι Ούννοι τί σημαίνει ΟΧΙ. Ελληνικό.

 

Ταυτόχρονα, βλέπω και σπάσιμο του άτυπου αλλά οφθαλμοφανούς κανόνα που έχει επικρατήσει εσχάτως. Δεν έχω τσεκάρει από πότε - ομολογώ. Μιλάω για το ότι το ευρώ ανεβαίνει όταν πέφτουν τα χρηματιστήρια - νταουτζώννης βασικά. Και τανάπαλιν.

Αν αντέξει το πράγμα, αν ρε φίλε, λέω να ρίξουμε διπλή μπούφλα.

Αισθάνομαι πάντως ότι τα αμερικανά τρόφιμα των χρηματαγορών θα το γούσταραν τρελά. Οπότενες, αν συμβεί, δεν θα φταίω εγώ. Ας όψεται η συνήθεια των συμπτωματικών συμπτώσεων.

 

Ως προς τα δικά μας, η ανοδική κίνηση σταθεροποιείται εμφανώς. Η διορθωσούλα που σου έλεγα για το w ίσα-ίσα που συγκράτησε λίγο τον καλπασμό. Και στο χαρτί μάλλον πάλι κάποιοι ξένοι την κοπάνησαν την Παρασκευή.

Είπαμε από καιρό ότι είναι τύποι που φεύγουν ξερά από ένα χρηματιστήριο που κλείνει για ένα μήνα. Δεν τους νοιάζει κάτι άλλο. Ούτε που θα κοιτάξουν πίσω τί γίνεται.

 

Για τα σοβαρά δεν σου γράφω σήμερα κάτι. Είμαι σε βαθειά περισυλλογή για το άρθρο που σου έχω πει από καιρό. Σβήνω-γράφω διάφορες εκδοχές. Καταλήγω στο τελεγραφικό στυλ.

Αλλά θυμήθηκα να σου πω και ότι, τώρα πιά, δεν είμαι και πολύ σίγουρος για αυτό που είχα πει για το χαμηλό Οκτωβρίου. Τόσο που δεν επιμένω.

"Κι όλα γύρω τους τα σπάνε" που λέει και το άσμα ...

 

Ε

 

Σχόλια

25/10 09:15  Ερμάκος
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις