καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Υψηλές προσδοκίες
562 αναγνώστες
Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015
18:14

 

και αναδίπλωση.

Αγορίνα,

Μία βασική ιδέα που έχει φυτέψει για τα καλά το σύστημα στα σημερινά μυαλά είναι ότι κάθε τι φιλόδοξο είναι αυταπάτη. Δεν γίνεται. Και ένα βασικό που έχει ξεφυτέψει, είναι το χιούμορ. Το έξυπνο χιούμορ, για την ακρίβεια.

Στο δεύτερο, έχω ξεπατώσει τους fb-φίλους, και κυρίως τις fb-φίλες, στα ανέκδοτα. Είναι σημαντικό να ξεσκάμε λίγο μέσα στην σημερινή αθλιότητα, Θα συνεχίσω όλη την βδομαδα, και την επόμενη Κυριακή το βράδυ θα κυκλοφορήσω το απόλυτο ξεπατωτικό. Νύχτα που θα 'ναι άλλωστε ...

 

Ως προς τις αυταπάτες, υπάρχουν θεματάκια. Με πρώτο-πρώτο το EURUSD, όπου την ήπιαμε άσχημα. Δεν ξέρω αν και πόσοι κατάλαβαν ότι το Poison στα χαμηλά - κάπου στο 1,1020 - ήταν διφορούμενο. Πάντως είχα βάλει αμέσως μετά ένα "?".

Το σίγουρο, όμως, είναι ότι το νέο σήμα στο 1,1205 ήταν σαφώς για γύρισμα. Και μας βγήκε ανάποδα. Τα γερμανάκια έκαναν επίδειξη δύναμης. Το κραχ εξελίσσεται, σε μορφή που η μόνη αντένδειξη είναι ότι είναι προφανέστατο. Και εν μέσω κραχ, το ευρώ ανεβάινει. Οι αγορές στα δύσκολα πάνε με τους ισχυρούς, άρα ισχυρός είναι η Γερμανία.

Δεν μας αρέσει, αλλά έτσι είναι. Φυσικά για την ώρα. Πάντως δεν είμαι για σήματα αυτόν τον καιρό.

 

Γυρίζοντας στα δικά μας, δεν με εξέπληξε φυσικά η καθοδική κίνηση. Ήταν και ασσορτί με τα τραγούδια που ανέβασα, όπως και χαρακτηριστικά αυτά που δεν ανέβασα. Αλλά, αισθάνομαι ότι για να πάμε χαμηλότερα, αν πάμε χαμηλότερα, θα χρειασθεί πρώτα να δοκιμάσουμε υψηλότερα.

Από πλευράς μου θα δοκιμάσω και την πολιτική κίνηση. Συνειδητοπoιώ πιά ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ίδρυση κόμματος. Θα δείξει σε τί ρυθμούς είναι να πάω, αλλά πάντως είναι μονόδρομος.

Αν γίνουν τελικά οι εκλογές, πιστεύω ότι θα καταφέρω τουλάχιστον το minimum - μία απλή παρουσία. Χωρίς υψηλές προσδοκίες. Φυσικά είμαι έτοιμος για τα πάντα, αλλά θα κοιτάξω να σιγουρέψω το βασικό.

Καλώς ή κακώς, ο σημερινός απλός πολίτης δεν καταλαβαίνει τίποτα χωρίς να βάλεις μία ταμπέλα. Πολιτικός, λοιπόν, και αρχηγός κόμματος.

Αργότερα σήμερα έχει και άρθρο για το βασικό των πολιτικών μου προτάσεων : Καπιταλισμός με ανθρώπινο πρόσωπο. "Μας το κάνεις κρεμούλα" είπε ένας φιλαράκος εύστοχα.

 

Να δω αντιδράσεις, όθεν.

 

Ε

 

Σχόλια

23/08 18:19  Ερμάκος
24/08 08:15  oberon
25/08 09:16  oberon
26/08 10:22  oberon
28/08 09:30  oberon
31/08 09:34  oberon
01/09 10:05  oberon
02/09 10:02  oberon
03/09 08:04  oberon
04/09 08:55  oberon
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις