καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Η ώρα της τσέπης
323 αναγνώστες
Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015
16:19

 

... ή της πτώσης.

Αγορίνα,

Έριξα και το τελευταίο χαρτί για την επιτυχία της "Επιχείρησης ΑΣΤΡΑΠΗ". Ένα άρθρο ενδεικτικό των διαθέσεών μου για δημιουργικές ανατροπές. Και είμαστε ακριβώς στην θέση που έχεις πει από χρόνια : "Κάτσε να περάσουν τρεις μέρες".

Το τί συμβαίνει γύρω το βλέπεις. Ακόμη και όσοι έχουν τις καλύτερες των προθέσεων, δεν κρύβουν ότι η τρέχουσα φουρτούνα τους ξεπερνάει. Και, αντ' αυτών, επιχειρώ ένα τριπλό knock-out σε μαρξισμό, νεοφιλελευθερισμό και κεϋνσιανισμό. Με αντιπρόταση "Καπιταλισμός με ανθρώπινο πρόσωπο".

Πρώτα από όλα, έχουμε να κάνουμε με τα συμφέροντα αυτών που ελέγχουν το μαγαζί, όπως και αυτών που έχουν μετοχές και - κυρίως - warrants. Μαζί και όσοι μπορούν να σκουπίσουν στις επόμενες δύο μέρες - δεν νομίζω να πολυπρολαβαίνει κανείς την Τετάρτη.

 

Επιπροσθέτως, έχουμε και το EURUSD.

Από τη μία, καιρός είναι να ρίξεις μιά ματιά στο προ δεκαπενθημέρου ημέτερον ραβασάκι. Σου έγραφα : "Εν ολίγοις : κάτω μέχρι Τρίτη-Τετάρτη. Παρασκευή στο τεθέν σημείο. 1,1134. Νεξτ γουήκ, πάνω μέχρι Τρίτη-Τετάρτη αγκαίην. Και Παρασκευή επάνοδος.".

Κάτω πήγε μέχρι Τετάρτη, Παρασκευή δεν είχε γυρίσει ακόμη, πάνω πήγε μέχρι Πέμπτη, και γύρισε στο 1.1134. Αλλά έκλεισε 20 pips παρακάτω : 1.1113.

και χρειάσθηκε να στηρίξω δις τα χαμηλά με John Lennon και "Give peace a chance", ενώ έκανα και πλάκα με το 3 στο δεύτερο δεκαδικό που θα έγραφε την Πέμπτη : "Δόσμου κι εμένα μπάρμπα". Πρίν ακόμη το γράψει – έτσι ;

Και όλα αυτά, μαζί με άλλα που ουδέποτε βγήκαν λάθος, να φιγουράρουν ως σχόλια στο cover.

Μπαίνει κανείς, πατάει τα links και βγάζει συμπέρασμα. Αλλά δ-ε-ν θέλει να βγάλει συμπέρασμα ο χοντρομαλάκας, γιατί δεν του αρέσει το συμπέρασμα.

 

Φυσικά να σου πω και ότι από Παρασκευή πρωί έχω εκδόσει το Fuck euro and eurobonds.

Ήδη έφαγε μία πρώτη σφαλιάρα 130 pips και έπεται συνέχεια. Να δούμε, πρώτα από όλα, αν θα αντέξει αύριο το 1,0950. Χάρες άλλες στο ευρώ, πάντως, δεεενν ...

 

Αυτά.

Ε

 

Σχόλια

08/06 10:05  Ερμάκος
09/06 07:05  Ερμάκος
10/06 08:20  Ερμάκος
"Ο κόσμος γνωρίζει ότι οι λίγοι
είναι περισσότεροι από τους πολλούς."
Ταγκόρ φυσικά - τί άλλο ;

https://www.youtube.com/watch?v=8dHUfy_YBps
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις