καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Begin with the end on mind
390 αναγνώστες
Κυριακή, 26 Απριλίου 2015
08:19

 

χάσμα.

Αγορίνα,

Κάθε διαδικτυακός φίλος που παρακολουθεί τις κινήσεις μου είναι μπροστά στο ερώτημα : "Σε τί ελπίζουμε ;". Και αυτό ακριβώς εξηγώ στον herr στο "αριστερό" που του εξαπολύω οσονούπω. Προηγήθηκε το "δεξί" την προηγούμενη Κυριακή. Και έπεται "κροσέ".

Κάθε σώφρων αντιλαμβάνεται αυτό που μου σχολίασε καλός φίλος "Facts are stabbom things". Συμπίπτει με αυτό που μου είχε πετάξει o γραμματικός σας στην πρώτη-πρώτη μας συνάντηση : "Only foolish don't change their mind".

 

Μπροστά, λοιπόν, σε αποφάσεις για το μέλλον, ο σώφρων αξιολογεί τα πεπραγμένα. Και ο ημέτερος απολογισμός εβδομάδος είναι λίαν εύγλωττος - τολμώ να ισχυρισθώ.

Η δύσκολη ημέρα, η Τετάρτη, στο βαθύ κόκκινο, άκουσε "Οι ωραίοι έχουν χρέη". Μετά "Καπετάνιε χαμογέλα". Και λίγο πριν πάω για τον υπνάκο μου "Βίρα τις άγκυρες". Εννοείται ότι ενωρίτερα είχε γραψει το χαμηλό το future στο 0,197. 10 λεπτά μετά το σαφές μήνυμα.

Εννοείται ότι ξύπνησα και τί να δω ; Τα κόκκινα τραπεζόχαρτα είχαν γίνει πράσινα. Σαν το λιβάδι ένα πράμα ... Την άααλλη μέρα ξύπνησαν και τα κοτόπουλα.

 

Δεν θα κάνω παράτολμες σκέψεις. Αποδεικνύεται απλώς ότι το ταμπλώ "συνάδει" - πόυ την βρήκες την λέξη άθλιε ; - με τα ημέτερα αμαρτήματα. Αυτό που λέει το δόγμα shareholder-cs : "Η καλύτερη πληροφορία είναι η σωστή σκέψη".

Αντιλαμβάνεσαι, βεβαίως-βεβαίως, τί θα είχε γίνει αν το warrant είχε γράψει προς το 0,290 που είχε γράψει την προηγουμένη Κυριακή. Με ένα "Οι νεράϊδες θα 'ρθουν" [Τουρνάς] θα είχε γίνει το "δόσμου κι εμένα μπάρμπα"

Ας μην σχολιάσω και το μήνυμα του "Δυνατά ! Δυνατά !" της Αρβανιτάκη λίγο πριν την τελική της Πέμπτης. Θα σου είπω, όμως, αυτό που έγραψα πρωί-πρωί την Παρασκευή στο fb : "... for bying warrants". Υπό τους ροκ ρυθμού ήχους "It's now or never".

Art.

 

Για να μην τα πολυλογούμε και σε κουράζω, διάβασε το "αριστερό". Και μετά σκέψου για το "κροσέ" τί σημαίνει το ότι οι αναλύσεις μου για το EURUSD προσδιρίζουν με ακρίβεια τετάρτου δεκαδικού τις αλλαγές μεσοπρόθεσμης τάσης.

Ως ενθυμείσαι, μία ημερούλα που είχα εισβάλει στο μαγαζί σου, έκανα την κακιά χειρονομία. Σε είχα ρωτήσει απλώς πόσο έγραφε εκείνη την στιγμή. Είχε πέσει 10 pips κάτω από την RedL που σου έδειξα σημειωμένη στα χαρτιά μου.

Και δεν έπρεπε ...

 

Ε

Σχόλια

27/04 09:01  oberon
Πολλά τα λεφτα Μαύρε.

https://www.youtube.com/watch?v=GKe8S7beC6s
28/04 00:15  GIASEMI
Ερμάκο ,δεν τον ρώτησα τον Παντελή αλλά πιστεύω πως δεν θα έχει πρόβλημα να ρίξεις και συ μια ματιά στον ιδιωτικό τους (Ηλιο)χώρο :

http://www.iliohoros.gr/koinotita/index.php?topic=2290.0
28/04 09:15  Ερμάκος
avec plesure mademoisel - merci.

[στην ώρα του]
29/04 10:19  oberon
29/04 15:54  Ερμάκος
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις