καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Ο συνδυασμός που σκοτώνει
507 αναγνώστες
Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015
09:26

κακία με μυωπία

Αγορίνα,

Μπαίνει ορμητικά η άνοιξη και τελείως φυσιολογικά ξεχνάει κανείς τον χειμώνα. Αυτό στο συνειδητό. Στο υποσυνείδητο, όμως, όπου αποθηκεύονται τα πάντα, υπάρχει όλο το χοντρό ζόρι του ποοολύ δύσκολου χειμώνα που ζήσαμε - ιδίως όσοι βλέπουν τηλεόραση. Και το υποσυνείδητο υπαγορεύει συμπεριφορές και στάσεις.

Πιέστηκε, λοιπόν, πολύ το ελατήριο και μένει να δούμε την αποσυμπίεση. Η επικαιρότητα, ακόμη, τροφοδοτεί συμπίεση. Αλλά πέρα βρέχει. 'Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιό δυνατό" λέει πολύ σωστά ο Νίτσε.

Ζήσαμε το απόγειο του συνδυασμού κακίας με μικρόνοια. Τύποι που δεν μπορούν να δουν πέρα από την μύτη τους, λυσσάνε να πάρουν αυτό που θέλουν ΤΩΡΑ. Δεν υπάρχει στοιχειωδώς χρονικός ορίζοντας, ελιγμοί, νέες ιδέες, διάγνωση κ.τ.τ. Ταυτόχρονα η κακία τους εμποδίζει να καταλάβουν τις ευθύνες τους.

 

Όλα αυτά τα ασυνάρτητα και τα ακατανόητα στα γράφω για να σου εξηγήσω το εξής απλό : Όσοι σόρταραν αργά την Παρασκευή έχουν να πάρουν ένα σκληρό μαθηματάκι. Προφανώς, σαν μεγάλα τζιμάνια που είναι, έβλεπαν το dj να πέφτει ήδη ένα και τα εκατό. "Σκέψου πόσο θα είναι μέχρι το βράδυ ..." θα μονολόγησαν.

Κάπως έτσι, δεν θα πρόσεξαν το καταληκτικό τρίγωνο της διόρθωσης.

Μην ξεχάσετε το πιπέρι που λέγαμε.

 

ε.

 

ε.

Σχόλια

15/03 09:40  Ερμάκος
16/03 11:49  oberon
17/03 00:08  GIASEMI
17/03 09:41  Ερμάκος
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις