καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Η φτώχεια θέλει τρέλα
388 αναγνώστες
Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2015
12:18

 

ου μην αλλά και ομπρέλα.

Αγορίνα,

Βρέχει καρεκλοπόδαρα - που λέμε - σε βλακώδη μηνύματα. Όποιος κάνει το λάθος να προσπαθήσει να πει κάτι λογικό, έχει γίνει νούμερο. Η άμυνα είναι μία : τρέλα. Σιγά μην αφήσουμε να μας τρελάνουν αυτοί.

Τρέλα πουλάνε οι πάντες, στο εκλογικό σκηνικό - πρώτα από όλα. Τρέλα πούλησε και ο κωστάκης και έβαλε Στράτο με "Ποιός στο είπε για τους μάγκες ;" Λεπτομέρεια όλως ασήμαντη, το ότι ο γου-δου ήταν κάπου στο -10%, Και τερμάτισε στο -4%, μετά από κάπου 5 ωρίτσες.

Το κακομαθημένο έχει πάρει την ανηφόρα στην αποβλάκωση. Τελείως φυσικά, μιλάει για επιτεύγματα, χωρίς να μας μαρτυράει κανένα. Πούλησε και τουπέ, σνομπαρία και καλά, στον μουστερή. Άσε ο χοντρός - αυτός ήταν πάντα με το ακαταλόγιστο.

Πήρα μάτι μισή ωρίτσα ειδήσεις χθες, και είδα στιγμιότυπα από ασ και γαπ. Η συνταγή είναι απλή : Γεμάτο το αμφιθέατρο, ακριβώς. Χωρίς ούτε μία κενή θέση και ούτε έναν όρθιο. Δεν έχει σημασία που είναι 300 θέσεων. Σημασία έχει που είναι γεμάτο. Ντυσίματα μέσες-άκρες ομοιόμορφα. Χειροκροτάμε όοολοι, χωρίς ατομικές εξάρσεις.

Το ζητούμενο είναι το μήνυμα της συμμόρφωσης. Τάξη, ακρίβεια, ευπρέπεια. Ω ναι - και χαρά. Είναι το ίδιο ακριβώς επίπεδο βλακείας που βλέπεις στα debates. Ο πολύς ο κόσμος ασχολείται βασικά με το χρονόμετρο. Λεπτομέρεια η απάντηση.

 

Μέσα σε αυτό το κλίμα, δεν ξέρω τί ρόλο βαράει και πού το πάει ο ΣΥΡΙΖΑ. Σύντομα, υποθέτω, θα δείξει.

Πάντως η παρούσα - εντελώς πρόχειρη - εκτίμησή μου είναι ότι δεν θα προκύψει κυβέρνηση από αυτές τις εκλογές. Θα βγει πρόεδρος, μπορεί και στην 6η με απλή πλειοψηφία, και ξανά-μανά. Οι καταστάσεις είναι ιδανικές για βουβή τιμωρία της αθλιότητας της βλακοκρατίας. Όπως και για τσαμπουκάδες και πείσματα μέχρις εσχάτων.

Στις δεύτερες εκλογές, αν γίνουν φυσικά, θα έχουμε καινούργια δεδομένα. Θα έχει φανεί η ανικανότητα των παρόντων σχημάτων. Εκτιμώ ότι το σύστημα έχει μία αξιοπρόσεκτη εφεδρεία.

Κατά τα άλλα, αν κερδίσει το κακομαθημένο, θα δει κατάματα - θέλει-δεν-θέλει - την πραγματικότητα. Και θα βλαστημάει την ώρα και την στιγμή που κέρδισε τις εκλογές. Αν κερδίσει ο μουστερής, τουλάχιστον θα έχει κάποιο ενδιαφέρον το θέαμα. Σαφώς είναι ικανός και για καλό και για κακό.

 

Όσο για τα διεθνή, εν αναμονή του ενδεχομένου για January effect. Πόσο ψηλά μπορούν να συντηρήσουν την Wall, και με την ισοτιμία στο 1.20 ; Καλή ερώτηση. Δέλεαρ η ρευστοποίηση μετ’ αποχωρήσεως από την Μέκκα της βλακοκρατίας.

Πότε θα χάσουν την υπομονή τους οι Κινέζοι ; Καλύτερη.

 

Καλή χρονιά ! Και τα άσματα αραιώνουν - ως είδες. Κοινώς : σύρμα.

 

ε.

 

 

 

Σχόλια

04/01 12:34  Ερμάκος
07/01 15:12  oberon
08/01 14:49  oberon
10/01 12:41  oberon
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις