καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Άσε να πιάσει χώμα το μπαλάκι
477 αναγνώστες
Κυριακή, 6 Απριλίου 2014
07:38

 

squeeze.

Αγορίνα,

Κουβέντα παλιοφιλενάδας, αυτής που με υπεχρέωσε να λανσάρω τον όρο "Κυρία με κάπα κεφαλαίο και bold". Και έχει τόσο πολλές αυτός ο ρημαδότοπος. Κυρίους δεν έχουμε - ίσως επειδή έχουμε Κυρίες. Ίσως ...

Χώρια το σερβίρισμα. Η περί ης γνώριζε κίνησιν τινά όπου ανέμενα εναγωνίως feedback. Δεν με πήρε α λα μπρατσέτα να με δασκαλέψει. Το πέταξε σε άσχετο θέμα συζήτησης στο τραπέζι όπου προήδρευε. Γυρίζει αριστερά της, smile θριαμβευτικό και : "Πού είχαμε μείνει κύριε ερμάκο ;".

Απάντηση : στροφή κεφαλής 1/8 δεξιά, μάτια 8/8. Και τουμπεκί.

Art.

 

Περί πολυτίμων μαθημάτων ο λόγος. Just free tips, όπως μου έγραψε πρόσφατα η εκκολαπτομενη image maker. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα πιά. Όπως λέει και του oberon, "Τέρμα τα αστεία."

Είναι εμφανές ότι οι βολεμένοι, που έλεγε και ο τυχάρπαστος, τώρα πιά δεν έχουν βολή. Το μπαλάκι έχει σπρωχτεί εδώ και δεκαπέντε μέρες. Και η απάντηση ήταν εντός εβδομάδος η προσέλευση της πλύστρας που θα σφουγγαρίσει κάτι σκαλάκια. Θέμα χρόνου και μόνο - το ξέρεις.

Με αντιλαμβάνεσαι.

Μπες στη θέση του και πες μου τί θα έκανες. Θα έπαιρνες μία ακόμη πίπα στα όρθια ή θα έγραφες Ιστορία ; Και με το μηνυματάκι να έχει χρεωθεί με 108.

 

Κάπως έτσι, πλησιάζουμε σε μία ακόμη Ώρα Ελλάδος. Αλλά, όπως λέει και μία εκ των κορυφαίων του WFC μου, "Για μιά σωστή γυναίκα κάθε εκσπερμάτωση είναι πρόωρη.".

Το λέω, αλλά δεν το έχω πάρει καλά-καλά χαμπάρι ούτε εγώ. "Ο μακράν ισχυρότερος στρατός στην Ιστορία της Ανθρωπότητας".

Χαλαρά, στο free time.

Αργά και βασανιστικά.

Τί να σου πω με δαύτες ; Κάτι μου λέει ότι το απολαμβάνουν ...

 

ε.

υ.γ. οι bears ακόμη ...

Σχόλια

06/04 07:56  PREMIUM
Την πάτησε και ο ΝΩΕ, σειρά ! Όχι που δεν "καθάρισε" τις ... δίδυμες μικρούλες αλλά που πήρε στην ARC το σπάνιο είδος των επιλεκτικών ... bears ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
06/04 08:06  PREMIUM
Και εμένα ο ΜΙΚΡΟΣ μου την έπεσε που πήγα να τον στηρίξω ΤΟΤΕ σΤΟ σχολείο, όπως ο ΧΑΜ στο ΝΩΕ στην ταινία ! Θυμάσαι ΤΟΤΕ σΤΟ blog με ΤΗ χειραψία !
Στην πορεία του ... έργου ελπίζω κάτι να έχει καταλάβει ! ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΗΔΕΝ σειρά, αλλά ευτυχώς πλησιάζει για άλλη μια φορά η Anna~σταση : http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=4305448 !
06/04 08:10  oberon
06/04 19:28  GIASEMI
με αυτά που διάβαζα θα ταίριαζε του...Φλωρινιώτη αλλά θα παίξω της Άννας http://youtu.be/rzZs3qJUwso χεχε!
07/04 20:04  oberon
12/04 08:44  oberon
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις