καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Γίνε κομμάτια
391 αναγνώστες
Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014
10:11

τη νύχτα χάαρισέεε μου.

Αγορίνα,

Όπως έχεις καταλάβει, με καταλαβαίνουν μόνο μερικές fb-κολλητές μου και εσύ. Και όχι σε όλα, βέβαια. Οι πολλοί μπαίνουν μόνο για να δουν που θα πάνε τα χρηματιστήρια. Quelle decadance ...

Γι'  αυτό θα ανταποκριθώ - λέμε τώρα - στο αίτημα της top fb-φιλενάδας μου : εξπλαίην πληζ. Ξέρω ότι ίσως πολλές θα στεναχωρηθούν, αλλά μία έχει βγάλει τόση δουλειά ώστε να την αποκαλώ στα ίσια "θησαυρέ μου".

 

Ξαναδιάβαζα χθες το βράδυ τα ραβασάκια μου εις υμάς, από το January effect και μετά. Ε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να προσθέσω κάτι. Απλώς να σου υπογραμμίσω ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσω και το όπλο που λέγεται "Οι bears δεν αστειεύονται".

Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για μία ανοδική αντίδραση μερικών ημερών. Αν τα θέλει τόσο πολύ ο αποτέτοιος τους, ένα ακόμη πισωγλέντισμα δεν θα με έβλαφτε. Πόσο μάλλον τις fb-κολλητές μου ...

Οπότενες, αυτό που χρειάζεται εξπλαίην είναι τί θα γίνει και - κυρίως ! - πώς στον πάτο.

Εδώ είμαστε.

 

Στο έχω πει πολλές φορές ότι εγώ, εσύ και οι fb-φίλες μου γράφουμε Ιστορία. Και η Ιστορία δεν γράφεται ούτε με copy/paste ούτε σε γνωστούς δρόμους.

Η μακράν μεγαλύτερη επανάσταση του πλανήτη, λοιπόν, και τελείως για πλάκα. Φυσικά ισχύει αυτό που λέει το κόβερ μου : It always seems impossible, until it's done. Nelson Mandela.

Και είναι όχι μόνο η μεγαλύτερη, αλλά και η πιό sexy. Για αυτό και έχει - στα ίσια - και το πιό sexy σενάριο. Κάτσε και δώσε βάση :

http://www.youtube.com/watch?v=uuyL_bv_E9I

 

Έλεγα να γράψω λίγα λόγια για εξπλαναίησιον, αλλά νομίζω ότι η top καταλαβαίνει. Αν όχι, θα με ρωτήσει στο τσατ. Όταν βεβαιωθώ ότι κατάλαβε, είτε ρωτώντας είτε μη ρωτώντας, θα γράψω και δυό λογάκια ακόμη εδώ.

Έτσι κι αλλιώς, έχουμε καιρό ...

Άντε μιά βοήθεια : Όταν το ανέβασα με την ένδειξη [1:55] τελειώσαν τα λόγια και τα λεφτά ...

 

Συμπτώσεις χωρίς τέλος αγορίνα.

 

ερμάκος

υ.γ.

"Ακόμη και το πιό δυνατό βόδι

δεν έχει άμυνα απέναντι στις μύγες"

Κινέζικη σοφία, εκδόσεις Οδυσσέας [Νίιινν Χάου]

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις