καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


It always seems impossible, until it's done.
564 αναγνώστες
Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013
08:45

Nelson Mandela.

Αγορίνα,

Δεν ξέρω τί έπαθε ξαφνικά το κοντέρ και φθάσαμε να παρακολουθούν κάπου 130 άτομα το τί λέμε μεταξύ μας. Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω αυτή την αδιακρισία. Βέβαια μία μικρή πιθανότητα είναι να το κάνουν γιατί όλο και κάτι περισσεύει να μάθουν ...

Σήμερα έλεγα να βγάλω δεύτερο αρθράκι στο scribd για το γόρδιο δεσμό. Αλλά έχω δουλίτσα, ένα πλάνο ψιλοπροχωράει. Αν δεν είχα, θα έγραφα για το τί είναι arbitrage με τα warrants και τις μετοχές. Και κυρίως τί δ-ε-ν είναι arbitrage.

Ο κάθε χοντρομαλάκας νεοέλληνας θεωρεί ότι, κάτι που του φαίνεται κερδοφόρο, είναι κερδοφόρο. Χαρακτηριστικό αυτό που μου είπες και εσύ : πούλησαν μετοχές στο 0,60 για να αγοράσουν μετοχές με τα warrants που είχαν στο 0,4488. Άντε βάλε τον μαλάκα να καταλάβει ότι δεν κέρδισε.

Ελπίζω το επόμενο σ/κ, ή το μεθεπόμενο, να βρω χρόνο να γράψω δυό λόγια. Το θέμα είναι αν ο βλάκας καταλαβαίνει τουλάχιστον από νούμερα. Είχες αυτό, έκανες αυτό και εκείνο, κάνε ταμείο. Ταμείο ρε ηλίθιε - όχι εντυπώσεις και ιστορίες. Ούτε φιλοσοφίες – Τα…μεί…οοοοο !

 

Κάπως έτσι, άντε να εξηγήσεις τί σημαίνει να περιμένεις όσο χρειασθεί. Ο ηγέτης των μαύρων της Νότιας Αφρικής περίμενε κάτι δεκαετίες μέχρι να δικαιωθεί. Αυτό λέει στην τελική το απόφθεγμά του που είναι το εξώφυλλο (cover στα νεοελληνικά) του τοίχου μου στο φέϊς.

Και θα είναι εκεί ...

 

Και όταν λέμε ότι ο μαλάκας δεν μπορεί να περιμένει ντιπ, εννοούμε π.χ. ότι κάνουν πιά χρυσές δουλείες οι "περιμενατζήδες". Υπάρχουν άνθρωποι σήμερα που πληρώνουν 5 ευρώ για να τους δώσεις το χαρτάκι προτεραιότητας. Στην εφορία, στην τράπεζα ... όπου γίνεται ουρά.

Κι αν δεν έχει χαρτάκι, στήνεται ο άλλος στην ουρά, ο περιμενατζής μας. Και σε παίρνει στο κινητό να σου πει να έλθεις γιατί έφθασε η σειρά σου - χρεώνοντας κάτι παραπάνω. Ελλάς το μεγαλείο σου !

Άντε μετάφρασε τον όρο στα Αγγλικά π.χ.

 

Αν το βάλεις κάτω, περιμενατζής από τους λίγους είναι και η αφεντιά μου. Όχι φυσικά στις ουρές. Όταν κάποτε χρειάσθηκε, έβαλα δ/ντη υποκαταστήματος να "την πιεί" που το θυμάται ακόμη. Ν0ομίζω στο έχω πει. Αν όχι, ρώτα next time.

 

Κατά τα άλλα μέσα στις διακοπές θα γίνει παιχνίδι, σε πολλά μέτωπα. Θυμίσου και το "αύριο". Παίζει μέχρι κι αυτό.

 

ερμάκος

btw : strong sell sign εντός της εβδομάδος σε EUR/USD και DAX. Εκτός απροόπτου, όπως : να έχω πιάσει την κουβέντα με καμιά κολλητή στο τσατ του φέϊς, να το πάρω απόφαση πως "το τσάμπα πέθανε". Τέτοια ...

Σχόλια

15/12 18:44  GIASEMI
http://youtu.be/dLC41TTaXCE εσύ είσαι ή δεν είναι...Harley ?
15/12 19:17  ΦΤΗΝΙΑΡΗΣ
Σειρά ! ΧΑΑ~νεις τον ενθουσιασμό σου σγα σγα ! ... http://www.youtube.com/watch?v=02L_JZ41egc ... !
Προβλέπω ΑΤΤ στα 0,60 μέχρι τα Χριστού~γεννα ! Έχουν λόγο να το κάνουν !
15/12 19:19  oberon
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις