καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Μάθε τέχνη κι άστηνε, κι αν πεινάσεις πιάστηνε
488 αναγνώστες
Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013
08:45

πώς αλλιώς ;

Αγορίνα,

Αν - λέμε τώρα - το φιλοσοφήσεις, η παροιμία μας του τίτλου στέλνει το ίδιο μήνυμα με το κινέζικο "Οι αντιξοότητες είναι ένας καθρέφτης που δείχνει τον πραγματικό μας εαυτό".

Και, βέβαια, με τα χάλια που εμφανίζει αυτή τη στιγμή ο πλέον ιστορικός και ηρωικός λαός του πλανήτη, είναι προφανές ότι δεν έχει φανεί ο πραγματικός μας εαυτός. Άρα δεν έχουμε δει και τις μεγαλύτερες αντιξοότητες. Απλή λογική.

Την εγχώρια, πάντως, ντιρεκτίβα την ακολουθούν εσχάτως ουκ ολίγοι. Ο καθένας ξεσκονίζει το βιογραφικό του και βρίσκει ξεχασμένες αποδοτικές μαγκιές. Από γοητεία μέχρι ιδιαίτερα σε παιδάκια.

 

Για μένα το πρόβλημα είναι ποιά από όλες τις τέχνες να πιάσω. Τί να σου πω ; Μάλλον, τώρα που το σκέφτομαι, το χρηματιστήριο είναι το προσφορότερο μέσο. Φυσικά δεν μου κάνει καρδιά να παίζω. Δεν λέει, ακόμη και στην έσχατη ένδοια και ανάγκη, να μπαίνεις σε κοτέτσι να κυνηγήσεις κότες με δίκαννο. Εμένα δεν μου πάει.-

Από την άλλη δεν βλέπω και καμία Καλυψώ στον ορίζοντα ...

Οπότενες η λύση είναι να συνδυάσω την τέχνη να διδάσκω με τις εμπειρίες που κουβαλάω - ου μην αλλά και με τις γνώσεις. Έτσι θα είμαι χαλαρός να ολοκληρώσω την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, που να σου πώ ότι προβληματίζομαι για τον τίτλο. Ο υπότιτλος "Όμορφος κόσμος, αρκετά ηθικός, ανθρώπινα πλασμένος !" έχει κλείσει. Δεν παίζεται.

Καπάκια και το θεατρικό "Το λυκόφως των ειδώλων" για την άνοιξη. Θα γράψω το σενάριο - το σίγουρο. Τα υπόλοιπα παίζουν, Ελπίζω να κλείσουν μέχρι Γενάρη, το πολύ Φλεβάρη.

Παίζει και "ένα site όχι σαν τα άλλα" που ετοιμάζω για την τοπική, αλλά μην το κάνουμε και θέμα.

Ούτε και το διαδικτυακό κανάλι που ετοιμάζω, αλλά πάει λίγο πίσω.

 

Σε 2-3 ωρίτσσες θα είναι έτοιμο το αρθράκι "Ο γόρδιος δεσμός των warrants».

Θα το ανεβάσω στο scribd, θα βγει στου oberon και φυσικά στο facebook. Απλή τεχνική ανάλυση και πρωτότυπη[;], διαγραμματάκι, συμπερασματάκι. Δεν χρειάζονται θεωρία του χάους, τεχνική ανάλυση options και διάφορα επιστημονικά ακαταλαβίστικα.

Η συνταγή έχει πιάσει κατ' επανάληψη : ανακατεύουμε πλάκα με σοβαρά. Έτσι διώχνουμε τους κρυόκωλους χωρίς προσπάθεια, μένουν μόνο τα φιλαράκια, πιάνουν το νόημα με το μυαλό τους να δουλεύει. Bingo !

Εσύ βέβαια θα το δεις Δευτέρα. Και θα περάσω να γελάσουμε, μάλλον την μέρα που προτιμάς. Την περασμένη βδομάδα πέρασα σε λάθος μέρα, ενώ μάλιστα ο ομόλογός σου στα μέρη μας μου το είχε πει ότι θα σας μάζωχναν εκείνη τη μέρα.

"Ένα μυαλό χειμώνα- καλοκαίρι" ...

 

ερμάκος

υ.γ. έχε υπ' όψιν σου ότι θα κάνω καιρό να σου ξανακουβαληθώ.

Υ.γ.2 παραλίγο να ξεχάσω την τρίτη επέτειο της εισβολής μου στο Σ.τ.Ε. με το αίτημα για παροχή εντολής σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής αναγέννησης. Ε ρε πλάκες κι αυτές. Αυτή κι αν είναι τέχνη !

Σχόλια

08/12 19:11  oberon
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις