καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Η Κόλαση είναι ήδη εδώ
519 αναγνώστες
Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013
08:13

μπου.

Αγορίνα,

Έχουμε μπροστά μας ένα κολασμένο δεκαπενθήμερο, όπου τα δύο καζάνια που θα [πρέπει να] κοχλάζουν δεν θα φαίνονται καν. Το ένα μέτωπο γνωστό - μεμονωμένος. Το άλλο προέκυψε αιφνιδίως, μετά από προτροπή τοπικού ομολόγου σου.

Αυτή τη στιγμή "Το στοίχημα δεν είναι στα νούμερα. Ούτε στα «νούμερα» που αυτή τη στιγμή αναλίσκονται σε κοκορομαχίες δίπλα στις πάπιες του Εθνικού Κήπου. Είναι απελπιστικά προβλέψιμοι πια.". Αυτό λογάριαζα να γράψω σε άρθρο στην τοπική. Και είπα να βάλω λίγο νερό στο κρασί μου.

Να τα βάλουμε σε μία σειρά.

 

Στο ΤΕΕ θα βγει μέσα στη βδομάδα ένα κείμενό μου στο site tee.gr. Θα βγει για όλες τις παρατάξεις και μεμονωμένους. Και θα σταλεί με email σε όλα τα μέλη του ΤΕΕ. Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για μεγάλα νούμερα αποδεκτών, αλλά τίποτα δεν διασφαλίζει και μεγάλα νούμερα αναγνωστών.

Έχω ήδη έτοιμο ένα κείμενο μιάς Α4 όπου κάνω την πλάκα μου μετά του ωφελίμου. Ζήτημα να έπιανε σε 5 το πολύ άτομα. Αλλά και 1-2 από αυτούς θα μου έφταναν. Θα ετοίμαζα με την άνεσή μου την Άνοιξη. Αλλά είπαμε : να βάλουμε νερό.

Θα γράψω λοιπόν ένα καθώς πρέπει συνοπτικό κείμενο, αραιή Α4, που θα έχει παραπομπές. Μάλλον 5 links σε έτοιμα από καιρό. Αυτό το πρώτο, το γενικό. Ακολουθεί λίγες μέρες μετά, με την ίδια διαδικασία, το όραμά μου για το ΤΕΕ και τους μηχανικούς.

Πέρα από μερικά τηλέφωνα και συναντήσεις με παλιόφιλους δεν θα κάνω κάτι άλλο. Ας αποδείξουν οι διάφοροι και οι διάφορες ότι "εγώ ευχαριστώ - θα πάρω". Έδωσα τα πάντα, έλυσα τα άλυτα και για μένα μιά μούντζα. Άντε και μερικά παχιά λόγια.

Εκεί είμαστε. "Απόδραση από το Αλκατράζ", κούρεμα της Κύπρου, ειρήνη στη Συρία - τα ψιλοπράγματα που θυμάμαι πρόχειρα.

Νισάφι.

 

Στο άλλο προέκυψε κάτι στα πλαίσια αυτού που μου είπες : πώς θα βάλει καταχώριση σε εσένα και δεν θα βάλει σε άλλους όμοιους ; Βρέθηκε τρόπος να περάσει το μήνυμα, μόνο που άργησε να φθάσει σε εμένα. Πάλι καλά που μου το είπε εμφατικά και για δεύτερη φορά ο φιλαράκος μου του εδώ.

Βάζει ο άλλος το παραδάκι στην τσέπη και κάνει την κορόϊδα. Δεν το σύνδεσα κι εγώ - ήταν ούτως ή άλλως λογική κίνηση.

Θα μπει λοιπόν το κειμενάκι και αμαρτίαν ουκ έχω. Από πλευράς μου θα γράψω τα απολύτως απαραίτητα. Τα στοιχεία που χτυπάνε το καμπανάκι, τα θετικά στοιχεία, την αναπτυξιακή πρόταση. Ό,τι καλύτερο μπορώ.

"Το μπαλάκι απέναντι" που έλεγε και μιά παλιά κολλητή. Να δούμε κι αν θα κάνουν και το παρακάτω που έλεγε η ίδια : "άσε να πιάσει χώμα". Ή θα βιαστούν. Ίδωμεν.

 

Από πλευράς μου είμαι έτοιμος και για την απόλυτη αποτυχία. Και στα δύο. Μέχρι που δεν πολυσκάω.

Καιρός είναι να κάνει κάτι και κανένας άλλος. Το 'πα καλά ;

 

ε.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις