καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Η πιο όμορφη θάλασσα
404 αναγνώστες
Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013
08:32

... ακόμα.

Αγορίνα,

Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει. Το λέει άσμα που έβαλα σαν σχόλιο σε τοίχο fb-κολλητής μου στην άλλη άκρη του κόσμου. Και πρωί-πρωί με ξεκούφανε με το σχόλιό της : yrerwxoooo ...... omorfh kyriakh kwsta mou xaroumenhhhhh

Ενδιάμεσα και στο τέλος καρδούλες κ.λ.π. κ.λ.π.

Σιγά-σιγά λοιπόν, μπαίνει στο πρόγραμμα η καλή διάθεση, η αισιοδοξία, η ελπίδα για κάτι καλύτερο. Αναδεικνύονται δειλά-δειλά τα μοναδικά προτερήματα αυτού του υπέροχου λαού. Στο φέις π.χ. σαρώνει το smart humor, ακόμη και στην έκφραση της προσωπικής πίκρας του καθενός - και κυρίως της καθεμιάς.

 

Ακόμη και οι υποτιθέμενοι ναζιστές αντέδρασαν με μεγαλοψυχία. Άντε τώρα να βγάλεις εγκληματική οργάνωση κάποιους που τους εκτελούν εν ψυχρώ και αντιδρούν με τρισάγιο. Ε δεν τρώγεται με τίποτα - πώς να το κάνουμε ;

Φυσικά ξέρεις ότι θεωρώ παιδαριώδη την πολιτική και την πρακτική της ΧΑ. Είναι παντελώς αστοιχείωτοι. Δεν νογάνε από πολλά πράγματα που χρειάζονται για να ανατρέψεις την λυσσώδη επίθεση τέτοιων φονιάδων. Φυσικά τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ εν όψει επισκέψεως των τριών τσογλανιών.

Το πρόβλημα είναι πώς θα βγάλεις από τα διάφορα θύματα της ισοπεδωτικής προπαγάνδας την "δίκαιη απαίτηση" για παραδειγματική τιμωρία της ΧΑ. Η προπαγάνδα κατασκευάζει αλήθειες. Κι αυτός που τις πίστεψε δεν αισθάνεται και πολύ καλά όταν καταλαβαίνει πόσο βλάκας πιάστηκε.

Κάπως έτσι έχουμε όλες αυτές τις αθλιότητες με τις δηλώσεις του διαβόητου "συνταγματικού τόξου". Όλο και κάποιοι θέλουν να τις ακούνε.

 

Έρχεται, όμως, η ώρα της αλήθειας. Η "Ώρα Ελλάδος".

Δεν είναι φυσικά ούτε στα ψιλά των πουλημένων ΜΜΕ. Ούτε ασχολούνται οι κολλημένοι δημοσιογράφοι, αυτοί που δεν έχουν καμία σχέση με unexpected news και τα συναφή.

 

Μην ξεχάσεις να πεις σε φιλαράκια σου μηχανικούς να πάνε να με ψηφίσουν στις εκλογές του ΤΕΕ στις 24 του μήνα. Δώσε βάση :

Απευθυνόμαστε κυρίως σε αυτούς που δ-ε-ν θα πήγαιναν να ψηφίσουν. Ψηφίζουν χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα προηγουμένως - εγγραφή, συνδρομή κ.λ.π. Τίποτα - μόνο την ταυτότητά τους μαζί και πάνε στο εκλογικό κέντρο.

Μάλιστα μπορούν να πάνε όπου βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα. Έχει εκλογικά κέντρα σε όλες τις πρωτεύουσες νομών.

Γιατί να με ψηφίσει ; Ως ελάχιστη συμβολή στην εξωφρενική προσπάθειά μου. Εσύ δεν την είχες πει "Weekend στον Πλούτωνα" ; Αμ και το άλλο σου "πώς να σε πιστέψει ο κατάκοιτος στην εντατική, την ώρα που του λες σήκω να πάμε για ορειβασία ;". Άπαιχτος.

Διαβάζει λοιπόν την Ελληνική Αριστοδημοκρατία, το πρώτο μέρος, και βγάζει συμπέρασμα. Το έχει άνετα να κρίνει μόνος του τις προοπτικές του εγχειρήματος. Άντε να βάλω και λινκ :

http://www.scribd.com/doc/168360194/%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%9F%CE%9A%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%91-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82

Σίγουρα του φαίνεται όπως άνω. Αν δεν του αρέσει η ιδέα, άλλο καπέλλο.

Να σου θυμίσω και το άλλο της άπαιχτης εκ δυσμών : "Άμα δεν είσαι έτοιμος για τον Παράδεισο, ο Παράδεισος που σου χαρίζεται, σου φαίνεται Κόλαση."

Κάποιος που φοβάται και μόνο το ύψος που έχω βάλει τον πήχη της προσπάθειάς μου, έχει τα κότσια να διαθέσει κάποιον ελάχιστο χρόνο να πάει να με ψηφίσει ;

 

Καλή ερώτηση. Πάντως, αν δεν είμαι η είδηση των εκλογών του ΤΕΕ '13, η επόμενη ευκαιρία - τουλάχιστον με τα μετρήσιμα κουκιά - είναι την Άνοιξη. Του ’14.

Ο καθένας κρίνει και αποφασίζει τί θα κάνει ο ίδιος. Ο ακθένας μπορεί να κουνήσει το δαχτυλάκι του - τέρμα οι δικαιολογίες.

Ένας επιχειρηματίας π.χ. θα πει δυό λόγια στους μηχανικούς της επιχείρησης και λοιπούς συνεργάτες του κάτι σαν "ρε παιδιά μας συμφέρει" ; Άλλη καλή ερώτηση κι αυτή …

 

Όπως καταλαβαίνεις, το ερώτημα είναι πότε θα αρχίσει να μετράει η άπαιχτη ατάκα σου "Κάτσε να περάσουν τρεις μέρες".

Σωστό ;

 

Ε

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις