καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Το πιο βαθύ σκοτάδι
486 αναγνώστες
Κυριακή, 26 Μαΐου 2013
06:41

 

είναι λίγο πριν την αυγή.

Ποοολύ καλή μου φίλη,

Θα άξιζε να δεις τη θεματική συζήτηση στο capital με τίτλο "τί θα γινόταν αν αλλάζαμε φορολογική αντίληψη ;".Είναι απίστευτο - για μένα τουλάχιστον - το τί έβγαλε αυτή η συζήτηση για το τί είναι να αλλάξει.

Το τελευταίο χρονικά ήταν ένα ανατριχιαστικό : είναι αποκρουστική η Ελλάδα που ονειρεύομαι για αυτούς που έχουν στο πετσί τους την φοροδιαφυγή. Δεν φεύγει γιατί θα επιβαρυνθεί φορολογικά, δεν φεύγει γιατί αλλού θα πληρώνει λιγότερους φόρους, αλλά γιατί εδώ θα είναι τίμιος φορολογικά.

Δεν θα μπορεί να πληρώνει λιγότερους φόρους από όσους του ζητάνε.

Δεν τον νοιάζει ούτε ότι θα αφήσει μία όμορφη χώρα, χώρια που είναι [;] και χώρα του.

 

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Όπως θα ξέρεις για τον κωστάκη μας αρκεί μία σχεδόν πλήρης εκφώνηση ενός προβλήματος για να το λύσει στο παραυτίκα.

Έχουμε να κάνουμε με τσογλανιά περιωπής. "Οικονομικός άνθρωπος" λέγεται το φαινόμενο, σύμφωνα με κάποιους σύγχρονους του Μαρξ.

 

Το ζητούμενο, λοιπόν, είναι να πεισθούν, οι όποιοι ισχυροί είναι θύματα αυτών των τσογλανιών, ότι υπάρχει ο τύπος που θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Και τελείως στο άνετο.

Μου έλεγε ένας ... άσημος που μιλούσα προχθές ότι οι σύμβουλοι εξαφανίζονται στα δύσκολα. Άρα πρέπει να πείσω ότι είμαι ένας σύμβουλος για τα δύσκολα. Δυσκολάκιας - καλό ;

Υποθέτω εσύ που τόοοσο πολύ με αγαπάς και με συμπαθείς - είδες που δεν σου είπα τίποτα ότι πρέπει να αδυνατίσεις ; - δεν θα αργήσεις να μου κάνεις ένα κονέ με καρντασούπολη.

Και λάβε υπ' όψιν σου ότι κάτι άααλλα καλά κορίτσια, πολύ πιο κοντά μάλιστα, και αρκετά πιο παλιές fb-φίλες, έχουν αρχίσει να το ξανασκέφτονται ...

 

Ανάρπαστος. Οσονούπω.

 

Φιλιά <3

 

ε.

 

υ.γ. σαν το μαγαζί ένα πράμα ...

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις