καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Αγαποπληξία
575 αναγνώστες
Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013
19:44

 

και φρένο.

Ποοολύ καλή μου φίλη,

Σου γράφω πολύ λίγα σήμερα γιατί απλά υποφέρω. Οξεία λοίμωξη. Και φίλος που ήξερε "πού" με ρώτησε "ποιός στα σπάει ;" πήρε πατσαβούρα συστημένη "ποιος δεν μου τα σπάει πες καλύτερα". Είναι πάααρα πολλοί φιλενάδα.

Επί πλέον χρειάστηκε να σφίξω τα δόντια για να πάω σε μνημόσυνο στη γενέτειρα. Οι δύο λέξεις της μάνας του παληκαριού όταν της συστήθηκα άξιζαν ακόμη και να τα κόψω. Χώρια οι κουβέντες από Κυρίες της Κορίνθου.

Οπότενες, πάμε καλά, έχουμε στόχο. Και τί και πότε - μην χάνεσαι. "Άμα βάλεις ένα στόχο μπορείς να πετύχεις το αδύνατο" λένε οι Κινέζοι, αλλά τώρα είναι εφικτό όχι μόνο στα δικά μου μάτια.

Copy/paste το σχόλιό σου για την πρόταση της αριστοδημοκρατίας :

Μαιρη Γιαντση Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΛΠ ΚΛΠ ....ΟΤΑΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕ ..ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ..ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΥΧΗ .ΟΥΤΕ ΟΡΑΜΑ....ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ...ΟΤΙ Η ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ...ΞΕΘΩΡΙΑΖΕΙ...ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ....ΚΑΜΜΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΡΚΕΙ ΕΠ ΑΠΕΙΡΟΝ...Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ...Η ΜΟΝΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ..ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΟΡΚΙΣΕΙ ..ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΙΑΧΤΡΟ...ΤΩΝ ΑΝΑΞΙΩΝ ..ΤΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑΣ...ΤΗΣ ΑΥΤΟΛΥΠΗΣΗΣ...ΑΝΑΜΕΣΑ Σ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ.... ΠΟΥ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ...ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΥΘΕΙ ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ..ΑΤΙΘΑΣΟΣ...ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ...ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ....<< Ω ΑΡΕΤΗ ! ΥΨΙΣΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΨΥΧΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...? >> Ρουσσω ΕΓΩ ΔΕ .... ΚΑΘΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΑΤΙΘΑΣΗ.*.. ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟΥ Αγιs Δ ...<< Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΑΚΟΥΕΙ..""".ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ """ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΛΩΤΕΣ...ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ...>> ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ..ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ """ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΡΙΣΤΩΝ....""""ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΡΡΙΠΤΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ..ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΑΝΑΞΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ''' ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΥ..ΛΑΟΥ..""ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΤΣΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ....ΑΠΟΡΙΑ ....""" ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ..? """
 
Δεν πιστεύω να περιμένεις και like ... :)
 
Φιλιά <3
κ.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις