καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Αύριο κληρώνει
636 αναγνώστες
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012
11:40

... κύριοι κουραμπιέδες.

Αγορίνα,

Πάνε κάπου 20 χρόνια, και αξημέρωτα ξεκίναγα ένα ακόμη δρομολόγιο αλα "Πατήσια -Αμπελόκηποι" : αυθημερόν μπρος-πίσω καρντασούπολη για μπουγάτσα στην Εθνικής Αμύνης, κάτι ... λεπτομέρειες για τις ψιλομελετούλες και μετά Αρετσού για ... δίαιτα.

Περιμένοντας μια φορά λοιπόν στο φανάρι της Κηφισίας έρχεται πίσω μια Mercedes. Ανεβαίνω Κηφισίας - πίσω μου. Στρίβω στο Ολυμπιακό για Εθνική - πίσω μου. Μπαίνω Εθνική - ο τύπος πατάει γκάζι και εξαφανίζεται.

Είχα τότε  ένα χιλιοτετρακοσσάρι Πεζώ Colorline και έκανα μέχρι και κάπου 3 ώρες και 45 λεπτά τα 510 χιλιόμετρα, αλλά το κοντέρ έφτανε μέχρι 180 ...

Χαλαρά σκέφθηκα μπας και ο τύπος με παρακολουθούσε, μου έφυγε η ιδέα όταν εξαφανίσθηκε, αλλά το ξανασκέφθηκα στη διασταύρωση για Χαλκίδα. "Αν έστριβα εδώ και με ακολουθούσε, δεν θα ήταν πιο πιθανό να ... ;". "Κι αν έστριβα μετά προς ένα χωριό ;" ... "Κι αν έστριβα μετά σε κάποιο χωματόδρομο ;".

 

Καταλαβαίνεις πού το πάω - υποθέτω ......

 

Ήμουνα χθες σε ένα money show και έβγαλα κάποια συμπεράσματα.

Πρώτον έχει πέσει σε πολύ χαμηλό επίπεδο το ψηστήρι για να κάνεις τον άλλον να επενδύσει σε αυτό που σε συμφέρει.

Δεύτερον, τα στοιχεία που βγάζουν για να δείχνουν τί καλά που [θα] πάν' τα πράγματα και τί ωραίες ευκαιρίες αγορών προσφέρονται, δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Για όσους έχουν μάτια να βλέπουν, φυσικά ...

Τρίτον - από την άλλη - όλα δείχνουν ότι έχουμε αρχίσει να μπορούμε να συζητάμε ανθρώπινα. Είπα, σε μία ελεύθερη διακοπή του ομιλητή, ότι παρατήρησα τον τελευταίο καιρό ενθαρρυντικά φαινόμενα στο forum του capital. Η ομήγυρις συμφώνησε.

Τί έχω παρατηρήσει : έχει αρχίσει κάποια αλληλοκατανόηση, περιορίζονται τα ξύλινα επιχειρήματα, γίνονται διευκρινιστικές ερωτήσεις - τέτοια. Εκείνο όμως που είναι το πιο χαρακτηριστικό και ελπιδοφόρο είναι που κάποιοι δεν διστάζουν να αλλάξουν θέση μέσα στην ίδια συζήτηση - μίτο που λέμε.

Με άλλα λόγια δείχνει να ξεπερνιέται σιγά-σιγά το "ου με πείσεις καν με πείσεις".

Ένας τύπος μάλιστα, που γίναμε μπίλιες τη μία μέρα, χώρια το δούλεμα που έφαγε, την άλλη μέρα μου κοπάνησε ένα ξερό πεντάστερο σε όχι και τόσο συντηρητική τοποθέτηση - ιδίως για τα μέτρα του.

 

Να μαζευόμαστε λοιπόν για ... σούζα, και το όνομα αυτού : Τ.Ο.Λ.Μ.Α. !~

Φωτιά ο τίτλος, αλλά οι λέξεις που τον απαρτίζουν σκέτο ηφαιστειακό μάγμα.

 

Οψόμεθα και καλά Χριστούγεννα !

 

Ε

Σχόλια

23/12 13:19  PREMIUM
Σειρά ! ΤΗΝ περιμένω μεθαύριο να σύρω το χορό ! http://www.youtube.com/watch?v=-mSBIPcw56k !
23/12 13:25  oberon
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις