καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Επίδειξη ισχύος
927 αναγνώστες
Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012
10:24

 

τέρμα μπάζες.

Αγορίνα,

Τα "συγχαρητήρια" που μου απένειμες μονολεκτικά είχαν τη σημασία τους, μαζί με τα συμφραζόμενα που σήμαιναν εν ολίγοις "τελείωνε". Επομένως : αντίστροφη μέτρηση.

Φυσικά ο τίτλος ανταποκρίνεται στο μηνυματάκι του κωστάκη στη frau. Σφόδρα πιθανό να μην το έχει καν ακουστά, αλλά "θα της το πει ο παππάς στ' αυτί κι ο διάκος στο κεφάλι".

Οι δύο άσσοι που φυλλλάρισε ο δικός μας ξέρεις πολύ καλά ότι είναι άσσοι ατού στα αντίστοιχα χρώματα. Αναγέννηση Ελληνικής Παιδείας - ό,τι και να κάνουν τα καθάρματα του υπουργείου - και αναγέννηση του φορολογικού συστήματος - ό,τι και να κάνουν οι μανδαρίνοι της Καραγεώργη Σερβίας.

Ξέρεις στο bridge αυτό που λέμε σκέτη ηδονή [συγκρατήθηκα] είναι να εκτελείς συμβόλαιο να κάνεις π.χ. 9 από τις 13 μπάζες και εκεί που έχουν πάρει θάρρος που έχουν κάνει τις πρώτες 4, τους δείχνεις ... πανικόβλητος τα χαρτάκια σου και ανακοινώνεις [το λεγόμενο claim] : no more tricks for the defense, η τέρμα μπάζες ή φτου γαμώτο σας έδειξα τα φύλλα μου.

Γλέντι.

 

Εκτός από τους πολύ λίγους που ξέρουν, αυτό που "δείχνει" ολοφάνερα είναι η γυναικεία διαίσθηση. Πώς να το κάνουμε - μία οποιαδήποτε νοιώθει ότι το αίσθημα ασφαλείας έχει στιβαρό στήριγμα. Και κάτι νοιώθει. Όχι μία και δύο - κάθε μία.

 

Φαντάσου ότι περνάει το μήνυμα ακόμη και διαβάζοντας το κείμενο, στο οποίο βέβαια δεν υπάρχει όλο το σκηνικό. Ήγουν :

- Φωνή, άνεση κ.λ.π. κ.λ.π.

- Ο χορός του Σάκαινα - πρρρώτη φάση.

- Το κλού με το βιβλιαράκι - άπαιχτο ;

- Και φυσικά η ... ιταμή απάντηση του κωστάκη στο ερώτημα για τα λεφτά της. Αν δεν το πρόσεξες, είναι αμέσως μετά το aufiderzeen.

Να σου τονίσω και ότι βασικό χτύπημα είναι και η ορθογραφία στο aufiderzeen. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σπαστικό για ένα γερμανό, από το να γράφεις ανορθόγραφα, να αλλάζεις τη σειρά των λέξεων στη φράση - τέτοια.

"Τα λεφτά μου όλα δίνω για μια ζημιά, που θα κάνει άνω-κάτω τη λογική σου" - τραγουδάρα, φωνάρα κ.λ.π. κ.λ.π. Χάρις Αλεξίου.

 

Το κερασάκι στην τουρτίτσα θα είναι ένα "άλλη μπάλα" άρθρο στην τοπική που ξέρεις. Δεν υπάρχει - τίποτα άλλο δεν σου λέω.

Θα έχει προηγηθεί φυσικά το φυλλάρισμα του τρίτου άσσου. Ένα χωσιματάκι περιποιημένο - ψιλοπράγματα.

 

7 και σήμερα.

Λήξις.

 

Ε

 

Σχόλια

21/10 11:55  oberon
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις