καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Παρ'τα μας κι απ' την άλλη ...
701 αναγνώστες
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012
10:33

και τα κουκιά μπαγλάν.

Αγορίνα,

Κανονικά είμαι βραδυνός τύπος, αλλά σήμερα είναι η παρουσίαση στην Κόρινθο για το "get to internet or die" και κάτι μου λέει ότι δεν θα έχω χρόνο.

Ο κωστάκης επέμενε να πάμε ... όλοι μαζί, δηλαδή και εγώ και ο oberon. Μυστήριο τρένο αυτός ο άνθρωπος ...

 

Εκείνο που δεν είναι πια και πολύ μυστήριο είναι το τί συμβαίνει. Υπάρχει υποσυνείδητη επικοινωνία, αρκεί ο πομπός και ο δεκτης να είναι συμβατοί και να "κάτσει" στο συγκεκριμένο μήνυμα.

Ξέρεις κατά καιρούς πολλά και διάφορα - σαν π.χ. το κλικ με το "όλα σε ένα" που με έκανε και στρογγυλοκάθησα μπροστά στο [θεός να το κάνει] γραφείο σου και είπαμε όλα τα κουφά. Και άλλα - π.χ. το 666.66 στις 11/11/11 με το παλιό ημερολόγιο και στις 11:11 αστρονομική ώρα Κορίνθου ...

Μην το ψάχνεις - φως φανάρι.

 

Η φάση που πια δεεεν σηκώνει παρεξηγήσεις έγινε χθες το πρωί.

Ο κωστάκης σηκώθηκε ορεξάτος για να μαγνητοσκοπήσει το "get to internet or die". Ευτυχώς δεν με ξύπνησε, ούτε και τον oberon.

Έτσι μου είπε - έτσι σου λέω. Ξεκινάει να κάνει πρόβα το 5λεπτο, χωρίς να γράφει η κάμερα, και εκεί που λέει "τάσεις φυγής" πέφτει ένα σεισμουλάκι 4,9 ριχτεράκια στη γειτονιά. Πες μου εσύ ...

Ο κωστάκης άρχισε το γνωστό, να μετράει τα δευτερόλεπτα του σεισμού στο στυλ ΄"χίλια ένα, χίλια δύο , κ.λ.π." για να μετράει δευτερόλεπτα. Σωστόν ;

Έλα μου όμως που το παιχνίδι χόντρηνε και άρχισαν να πέφτουν βιβλία. Και ο δικός μας σκέφτηκε και ότι δεν ήταν κάτω και από κανένα υπερδιστασιολογημένο. Οι [θεός να τις κάνει] κολώνες είναι 20Χ20, σωστά διαβάζεις, και απλώς ο μάστορας τις έχει ρίξει "σεντόνι" με τα σενάζια και δουλεύει σαν πλαίσιο, που λέμε κι ¨"εμείς οι μηχανικοί".

Έλα μου όμως που ένας [θεός να τον κάνει] ηλεκτρολόγος πριν από κάποια χρόνια πελέκησε λίγο την κολώνα για να περάσει καλώδια ...

 

Όλα αυτά αν θέλεις τα πιστεύεις - που θέλεις, βέβαια.

Εκείνο που δεν σηκώνει αντίρρηση είναι το παρακάτω. 06:54 μοστράρει ανάρτηση στο φου-μπουκ "σεισμός 22 δευτερολέπτων στην Κορινθία". Τα είχε μετρήσει.

Μόνο που ήταν 24, όπως ανακοίνωσε λίγο αργότερα το Αστεροσκοπείο.

Καταλαβαίνεις ότι από τον ... τρόμο του έχασε δύο δευτερόλεπτα και έτρεξε να ανεβάσει την κουταμάρα του αμέσως [06:53 ο σεισμός] για να μας το παίξει άνετος.

Χώρια που - έτσι λέει - μονολόγησε "σιγά μην κάνω και πρόβες" και άρχισε αμέσως εγγραφή. Μισό να δω τί ώρα γράφει το αρχείο του 6λεπτου video. 06:53 - μυστήριο. Μάλλον θα γράφει την ώρα έναρξης εγγραφής ή θα πηγαίνει πίσω το ρολόϊ της βιντεοκάμερας ή και τα δύο ή κάτι άλλο. Τρέχα γύρευε.

Πάντως 08:05 είχε τελειώσει το ανέβασμα στο dailymotion που πήρε κάπου μία ώρα.

 

Όπως καταλαβαίνεις [;] έχει αρχίσει η πλάκα .....

 

Ε

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις