καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Πάμε ΜΑΖΙ !
838 αναγνώστες
Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012
21:32

και σ' όποιον αρέσουμε.

Αγορίνα,

Αυτή τη στιγμή που σου γράφω ανεβάινει στο dailymotion ένα πεντάλεπτο video που σπάει κόκκαλα. Χωρίς περιττά λόγια ρίχνω στο τραπέζι 5 προτάσεις start-up επενδύσεων για όλα τα γούστα : μεταφορές, αθλητισμός, χρηματιστήριο, διάλογος, φορολογικό.

Σου είχα γράψει ότι πιστεύω πώς έχω δει καλά τί δεν πήγε πρίμα στις προηγούμενες φορές.

Η διατύπωση της πρότασης σε video εξασφαλίζει καλύτερη διάδοση. Τα κείμενα τα μπέρδευε ο καθένας με άλλα κείμενα και δεν ξεχώριζαν στο θόρυβο των τόσων κειμένων.

Η διατύπωση είναι λιτή και έχει ισχυρά points.

Φυσικά είναι ασαφείς "όσο πρέπει", όπως έχεις πει από καιρό.

Βασικά όμως περιλαμβάνουν πρόταση στον ακροατή. Ο καθένας σήμερα νοιάζεται υπερβολικά για την πάρτη του. Δεν μου πέφτει λόγος - συμπεριφέρομαι ανάλογα. Όπως λένε - ποιοι άλλοι ; - οι Κινέζοι : "αυτός που νοιάζεται για τα αισθήματα των άλλων δεν είναι ανόητος".

 

Φυσικά έχουν ωριμάσει και οι συνθήκες. Το δόγμα της άπαιχτης Αργυρώς [οχοχο !] έκανε τη δουλειά του. Τώρα η κοινωνία είναι μπροστά στο δίλημμα αν θα φύγει πρώτα η ψυχή ή το χούι.

Έπειτα η απόλυτη συμβουλή της Εύας "βγαίνει". Η αξία πια δεν κρύβεται.

 

Φυσικά το δόγμα παραμένει : "συ μου χάραξες πορεία, εσύ γλυκειά μου αμαρτία". Και αμΑρτία μου ήταν το χρηματιστήριο, όπου με το ξύλο που έφαγα τώρα πια δεν καταλαβαίνω τίποτα. Μπαμ και κάτω. Κι αν δεν πιάσει, επόμενη προσπάθεια.

Χώρια που πια προχωράω στα τοπικά με σταθερά βήματα. Χώρια ο μπάμπουρας ...

 

Κάτσε να δεις τί έχει να γίνει αύριο με τη θεματική συζήτηση που θα βγάλει ο oberon και να δούμε πόσοι ... ... ενοχλητικοί και ... διαβαστεροί θα καταπιούν αμάσητη τη γλώσσα τους.

 

Έχει άλλα 5 λεπτά το ανέβασμα. Πάω στο fb να ανεβάσω το "σ'όποιον αρέσουμε".

Α μα πιά !

 

Ε

 

Σχόλια

16/09 22:06  Ερμάκος
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις