καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Υγιής δυσπιστία
568 αναγνώστες
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2012
23:25

ή όμηρεία.

Αγορίνα,

Φαντάζομαι ότι δεν θα παραλείψεις να διαβάσεις όλα τα άρθρα που πρέπει να διαβάσεις και ότι έχεις ψιλοδιαβάσει και τον μπάμπουρα ...

Εν πάσει περιπτώσει το δεδομένο είναι ότι δένει απίστευτα το θέμα της πνευματικής πανούκλας και της απλούστατης λύσης στο πρόβλημα. Είναι θέμα λίγου χρόνου να το καταλάβουν οι διάφοροι εγκλωβισμένοι στο τρέχον επίπεδο σκέψης.

Ξαναδιάβασα το κομμάτι του πρωτοποριακού και αλλόκοτου βιβλίου του Ραματσάντραν και πραγματικά είναι φως φανάρι το θέμα. Ο διακλυσμός του δεξιού αυτιού με ζεστό νερό και μετά του αριστερού με κρύο αποκαθιστά την επικοινωνία των δύο εγκεφαλικών ημισφαιρίων.

Διεγείρεται το αιθουσαίο νεύρο, πάει στο δεν θυμάμαι σημείο και ξαναγίνεσαι νορμάλ άνθρωπος.

Και οι επιβεβαιώσεις που έχω δεν έχουν καμία ανάγκη τσεκαρίσματος ουσιαστικά - απλά για να βεβαιωθούν και οι άπιστοι Θωμάδες.

 

Μόνο που ο ... Θωμάς δεν ήταν και πολύ άπιστος !  Έβαλε "τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων" και πείσθηκε. Δεν είναι και τόσο απλό αυτό την σήμερον - το ξέρεις πολύ καλά.

Όλοι θα μιλάνε για συμπτώσεις, για μαγικά, για νερό του Καματερού, για γιατροσόφια - ό,τι κατεβάσει η κούτρα τους για να μείνει η κονόμα και η δυστυχία.

Η βιβλιογραφία υπόσχεται ότι ανακτούμε μνήμες, δεξιότητες, βλέπουμε τα πράγματα με άλλο μάτι. Μάλλον δεν πολυκατάλαβαν τί βρήκαν.

Δουλεύει σωστά και το σώμα ...

 

Αν η επανάσταση στο φορολογικό θα είναι κοσμογονία, το ίδιο η επανάσταση στις μεταφορές [αντιστροφή της εσωτερικής μετανάστευσης - ψιλοπράγματα] κ.λ.π. κ.λ.π., αυτό είναι ένας άλλος κόσμος εδώ και τώρα.

Η πλάκα είναι ότι σε λίγο θα το κάνω και στον εαυτό μου. Περιμένω να δω αν θα έχω αποτελέσματα με τις εμβοές στα αυτιά μου - έχω εδώ και κάπου 10 χρόνια ένα σφύριγμα μέρα-νύχτα.

Θα δω και πόσο πονάει.

Άσε που από χθες έχω ένα μούδιασμα στο μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού και ... αμ έπος αμ έργον.

 

Τελικά η προσφορά δημιουργεί ζήτηση ...

 

Χρόνια πολλά δεν είπαμε - να πούμε.

Βγάλε άκρη ...

 

κ.

υ.γ. ο νταής είναι ένα βήμα πριν την οριστική κατάρρευση. σκέψου μόνο πόσα και πόσα σκουπίδια που μοσχοπουλάνε θα τους μένουν απούλητα. αν μιλάμε για επανάσταση ...

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις