καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Τρομοκρατία
632 αναγνώστες
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012
22:30

και απαντήσεις.

Αγορίνα,

Έχω βαρεθεί να με πρήζουν οι διάφοροι που λένε κάτι, στην πραγματικότητα εννοούν κάτι άλλο και στην τελική ψάχνουν για κορώνες που θα καλύψουν την απροθυμία τους να κάνουν κάτι.

Ένας σήμερα, καλός άνθρωπος κατά τα άλλα, δήλωσε από μικροφώνου "τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες" και τα συμφραζόμενα πήγαιναν στο ότι κάτι τέτοιο κάνει.

Και η "τρομοκρατία" του ήταν αιτήσεις, ασφαλιστικά μέτρα, διαμαρτυρίες. Όλα για το λεγόμενο "χαράτσι της ΔΕΗ" που δεν καταλαβαίνω από πού και ως πού "της ΔΕΗ". Της ΔΕΗ της επιβάλαν να το βεβαιώνει και να το εισπράττει. Ούτε το αποφάσισε ούτε το βάζει στην τσέπη της - έτσι δεν είναι ;

Ας το πούνε με το όνομα αυτού που το πρότεινε ή το επέβαλε. Π.χ. παπαδημοχάρατσο. Γιατί όχι ;

Του ... τρομοκράτη του απάντησα από μικροφώνου ότι όταν λες "τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες" πρέπει και να τους τρομοκρατήσεις, αλλιώς κάτι τρέχει. Και του συνέχισα ότι υπάρχουν τρεις αρχικά τρόποι να το κάνεις : τους κοιτάς κατάματα [τς Οδύσσεια σε πρώτη ζήτηση - ταυροκοίταγμα !], τους αφοπλίζεις ή τους βάζεις το όπλο εκειά που κατέχουν.

Έγινε ένας ψιλοχαμός και τους άφησα λέγοντας μόνο τον τίτλο του τρίτου τρόπου. Καλά τώπα ;

 

Έφυγα βέβαια γιατί ήθελα να χαζέψω λίγο real time με την ... διάψευση των προγνώσεών μου για τα ... κομμάτια που θα βάλει ο ... disk jokey - καλό ;

Όπως είδες έχει πάρει την άγουσα που λέγαμε. Σε ένα χρόνο περίπου θα είναι λίγο παρακάτω από τις 10.000 ... στροφές, καθώς το ξεφούσκωμα είναι απολύτως επιβεβλημένο. Και όπως θα είδες - λέμε τώρα ! - ο oberon κρέμασε στα μανταλάκια το κινέζικο για την απληστία την ώρα του +1% στα futures. Μαγκιά ;

 

Και την ίδια ώρα έχεις το κάθε μηδενικό - στο ήθος έτσι ; - να σέρνει τις παπαριές του επί παντός επιστητού. Η ουσία είναι ότι πια η αίσθηση του ακροατηρίου έχει σχηματισθεί ξεκάθαρα. Το ... παλικάρι ξέρει πώς θα μιλήσει στον κάθε ένα. Απλά θα απαντάει σε υποθετικές ερωτήσεις του ακροατηρίου.

Όπως ο Λαμπρόπουλος κάποτε σου έλεγε "διαλέγει πριν από σας για σας", θα παίξει το "απαντάω πριν ρωτήσετε - αφού ξέρω τί θα με ρωτήσετε". Απλά πράγματα.

Και αν - λέμε τώρα ! - γίνουν εκλογές, έτσι για την πλάκα του πράγματος, θα πέσει το σύνθημα από τις διάφορες φιλενάδες που τον έχουν σημαία "άστα στον Κώστα και πάμε για χόρτα".

 

Τί μένει ; Λίγος χρόνος ακόμη - στο '12 εξάπαντος - και βάρδα μη βρεθεί καμιά 31 Φλεβάρη να αδειάσει κανένα σαρανταπεντάρι στο γελαστό παιδί. Πισώπλατα - από μπροστά θα την ταυροκοιτάξει και θα κάνει μεταβολή. Τόχει δηλώσει αυθόρμητα στον ανήσυχο και τον αθάνα - άρα ισχύει.

Αυτά.

 

κ.

υ.γ. σούρχομαι μεθαύριο, να σου πω τί σούγραψα ...

 

Σχόλια

17/01 22:46  GIASEMI
http://ioannou.files.wordpress.com/2012/01/eth-ski-17-1-12.jpg
κουρτίνες απ'οτι θυμάμαι διαθέτει το κατάστημα έτσι?
17/01 22:48  GIASEMI
και καλά τους το μίλησες το...κρητικό :)
17/01 22:49  Ερμάκος
"ξαλαφρώνω από το βάρος σαν γελώ με τον εαυτό μου"
Ταγκόρ φυσικά - τί άλλο ;
17/01 22:50  GIASEMI
τραγουδάκι ?
http://youtu.be/xshOJ_FDl-A
17/01 22:56  Ερμάκος
"Δεν υπάρχει γιατί" ως ... γνωστόν !
18/01 22:36  Ερμάκος
Dow jones industrial average (^dji)
-dji

12,567.71 up 85.64(0.69%) 3:33pm est

http://www.youtube.com/watch?hl=el&v=xwmdusf5gey
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις