καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Έτσι έπρεπε να γίνει.-
693 αναγνώστες
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011
22:41

 

σφουγγάρι.

Αγορίνα,

Τώρα που μπαίνουμε - αισθάνομαι με ασφάλεια - στην τελική πράξη της τεράστιας προσπάθειας, ρίχνω μια ματιά πίσω. Φυσικά για να δω [και δούμε] καλύτερα μπροστά.

Υπάρχει το δόγμα ενός ... τυχάρπαστου "δεν θα μάθεις ποτέ". Φαντάσου ότι ο συγκεκριμένος κανονικά ξέρει πως συναπαντήθηκαν οι δρόμοι μας το μακρινό 1998. Θα έχεις διακρίνει φαντάζομαι ότι και τις δημόσιες σχέσεις τις παίζω στα δάχτυλα. Διδάχθηκα από έναν "Πέλέ" των δημοσίων σχέσεων ότι δημόσιες σχέσεις = αλήθεια και μάλιστα πριν σου γίνει απαραίτητη.

Σκέψου ότι από γεννησιμιού μου - το αργότερο ! - ήμουνα της αλήθειας σε σημείο υπερβολής.

 

Ο ... τυχάρπαστος που λες μπήκε να κάνει μάθημα και άκουσε έναν … τύπο να προσθέτει στις κατηγορίες των ενδιαφερομένων να ξέρουν για δημόσιες σχέσεις τους δέκτες δημοσίων σχέσεων. Κουφάθηκε βέβαια.

Το πιθανότερο, απ' όσο μπορώ να σκεφθώ από αυτά που ξέρω, είναι να ήρθε στο πρώτο μάθημα για να αναπληρώσει τον πραγματικά τυχάρπαστο καθηγητή και ... έκατσε. Μάλλον κάτι θα είδε. Και το μάτι του κόβει, ακόμη και πίσω από τα χοντρά γυαλιά του.

Σκέψου λοιπόν ότι τον ρώτησα πέρυσι - πλάγια βέβαια - "αναρωτιέμαι τί είναι λιγότερο αλλόκοτο να πιστέψω : ότι μου κάνατε το μάθημα τυχαία ή εξ επί τούτου". Καταλαβαίνεις ...

Η απάντηση που πήρα ήταν "δεν θα μάθεις ποτέ !".

 

Βάλε τώρα στο μυαλό σου πώς πρωτοσυναντηθήκαμε, πόσες φορές σε πέτυχα με πελάτες και έφυγα άπρακτος, πόσες φορές δεν σε βρήκα, τις 2-3 φορές που αρπαχτήκαμε ...

Σκέψου και πόσα είχα στην τσέπη μου όταν έφερα σε όλες τις κοπέλες του ... πρατηρίου σου από ένα τριαντάφυλλο και φυσικά τρία στην άπαιχτη του ισογείου.

Η οποία, αν την ρωτήσεις για τις δύο ποοολύ βαριές κουβέντες που μου έχει πει, θα σου πει "εγώ το είπα αυτό ;". Ούτε λίγο, ούτε πολύ, έχει πει "σε όλους τους χώρους υπάρχουν καλοί και κακοί" και, όταν την ρώτησα "λένε ότι είμαι τρελός, εσύ τη γνώμη έχεις ;", "είναι άλλο να έχεις τρέλα και άλλο να είσαι τρελός" ...

Το πόσες βαριές κουβέντες έχω μαζέψει σε αυτό το στυλ δεν φαντάζεσαι.

 

Πριν λίγο πήγα να ρίξω μια ρουκέτα στο δημοτικό συμβούλιο Κιάτου και μίλαγα μετά με ένα αντιδήμαρχο όπου του είπα για το απόλυτο κουφό. Μιλάγαμε πριν μέρες, αφού σου είχα δώσει το χαρτάκι με την τιμή-μέρα στόχο, και φεύγοντας τον ρώτησα με τί ασχολείται μήπως στήναμε κάτι.

Μου είπε ότι ασχολείται με ενεργειακά και σκέφθηκα ένα fb-φίλο που ήξερα που ωρυόταν για την κοσμογονική εφεύρεσή του για τσάμπα ενέργεια που ανέπτυσσε στο βιβλίο του. Είπαμε να πάρω μία εικόνα της ιδέας και να τα ξαναπούμε.

Του στέλνω λοιπόν μήνυμα του φίλου μου και μου απαντάει με περίληψη που δεν ήταν περίληψη. Του λέω ότι με αυτό λεφτά δεν βρίσκουμε, απαντάει με κάτι που δεν ήταν χρήσιμο, αλλά κάτι με τσίμπησε. Και αποφασίζω το σ/κ πριν τη γ.σ., και ενώ είχα ολόκληρο story να πω για ... σέος, να το διαβάσω.

Και βρίσκω βέβαια τον εντοπισμό του κεντρικού προβλήματος, του πυρήνα που μου είχε παραγγείλει ο Δήμαρχος, με την συσσώρευση χρήματος. Για ενέργεια έψαχνα και δες τί βρήκα !

Φυσικά το έλυσα στο στυλ «αυτό ήταν όλο ;» !

 

Καταλαβαίνεις ότι κάτι τρέχει που δεν θα μάθουμε ποτέ. "Μη στεναχωριέσαι γι' αυτά που γίνονται και γι' αυτά που δεν γίνονται" λένε οι Κινέζοι και έχουν δίκιο.

Δεν γίνεται να βρεις άκρη, ας πούμε, στο τί έγινε με τη σειρά μου. Τί δουλειά είχε και ξημεροβραδυαζόταν μήπως και βγάλει τρέχα γύρευε τί.

Φυσικά στα ... Φάληρα οσονούπω όλο και κάτι θα ... ξεμαγευτεί, αλλά μην περιμένεις πολλά πράγματα. Το σίγουρο είναι αυτό που λέει ο τίτλος αυτού του άρθρου.

 

Εκεί που πρέπει να περιμένεις ποοολλά είναι στο επόμενο άρθρο του oberon που θα βγει στον αέρα στην σωστή ώρα. Μου είπε ότι θα αφήσει πρώτα να "μιλήσει και το μαξιλάρι" για το τί θα είναι ακριβώς το άρθρο και αν θα περιλαμβάνει και την πρόταση ή θα είναι ένα ακόμη "φυλλάρισμα".

Πάντως σίγουρα το μπαμ είναι βέβαιο. Βλέπω τώρα και τη Wall σε στάση αναμονής ...

Το βέβαιο είναι ότι κανείς δεν θα πιστεύει τίποτα - από τους πολλούς εννοείται - και όλο το free float θα μαζευτεί στα πρώτα 30άρια. Μετά sky is n-o-t limit. και all dreams together.

Έτσι λέει το σενάριο και είμαστε έτοιμοι για όλες τις εναλλακτικές plus ό,τι προκύψει. Όπως πάντα !

 

ερμάκος

υ.γ. μη χαλάσουν τη μαγεία τίποτα λιγούρια ...

 

Σχόλια

23/11 23:07  oberon
24/11 00:07  GIASEMI
τη μαγεία και τα...μάτια σου!
http://youtu.be/aeEsGV5PwkU
24/11 07:41  oberon
26/11 13:34  oberon
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις