καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Ενδιαφέρον
803 αναγνώστες
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011
22:46

... δικό σου.

Φίλε και - κυρίως ! - φίλη,

Όπως είδες σήμερα έριξα βαριά το γάντι στον - τυπικά τουλάχιστον ! - αρχηγό της επιδρομής κατά της χώρας μας και ιδιαίτερα των πραγματικών Ελλήνων. Μόνο που μπορεί να πάει τσάμπα ο κόπος μου.

Αυτή τη στιγμή τα διάφορα λαμόγια αλωνίζουν τη χώρα. Ηδονίζονται να σε βλέπουν να υποφέρεις. Σε ζηλεύουν άγρια που έχεις αισθήματα, ομορφιά ψυχική, φιλότιμο.

Σε έχουν στριμώξει άσχημα, δεν έχεις λεφτά, δεν έχεις - πιθανόν - δουλειά, χρωστάς. Σε στριμώχνουν άσχημα τα διαβόητα ¨τρέχοντα πιεστικά προβλήματα".

Παρ' όλη την πίεση έχεις ακόμη μέσα σου τα χαρακτηριστικά που ζηλεύουν άγρια. Ευχαριστιώνται που ξεχνάς τις φιλίες σου, που κλείνεσαι στον εαυτό σου, που χαλάει η ομορφιά σου.

Είσαι μπλεγμένος όμως και με τα λάθη που έχεις κάνει στο παρελθόν. Άλλα τα έχεις καταλάβει μόνος σου, άλλα τα σπρώχνεις ακόμα κάτω από το χαλί. Το ζόρι είναι ότι σε σπρώχνουν αγρίως να διορθώσεις λάθος τα λάθη σου.

Δεν κοιτάνε να σε κάνουν Έλληνα που έχει βρει τα λάθη του και προχωράει μπροστά, αλλά σε θέλουν ένα Γραικό που θα πας με  τα νερά της Δυτικής ισοπέδωσης.

Το χειρότερο που σου έχουν κάνει είναι να μην βάζεις κάτω τα πράγματα και να μην βρεις τί θα κάνεις. Θέλουν να γκρινιάζεις, να διαμαρτύρεσαι, να είσαι σε θέση άμυνας.

 

Κάπως έτσι καταλήγεις να βλέπεις περίεργα, αδιάφορα, υποτονικά τη σημερινή κίνησή μου.

Το σίγουρο είναι ότι κάποτε στο μέλλον θα καταλάβεις ότι πρόκειται για κίνηση ισχυρότερη και από το κατέβασμα της χιτλερικής σημαίας από το Μανώλη Γλέζο. Ακόμη και αν εμένα στο μεταξύ με έχουν φάει.

Προκάλεσα με προσβλητικό τρόπο το εδώ όργανό τους, αλλά έχω και γερά ατού. Δεν είμαι κανένας τυχαίος.

Το σύστημα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, με χρειάζεται. Ξαναδές με αυτό το πνεύμα το αντροκάλεσμα και ίσως καταλάβεις.

Αν καταλάβεις το παιχνίδι που παίζω ή έστω τους στόχους μου, έχεις να αποφασίσεις κάτι πολύ απλό : πόσο σε ενδιαφέρει αυτό το παιχνίδι μου ; Εσένα πόσο ενδιαφέρει, τί έχεις να κερδισεις.

Αν δεν σε ενδιαφέρει - δικαίωμά σου ! - κανένα πρόβλημα.

Αν όμως σε ενδιαφέρει, χρειάζεται να πάρεις τις αποφάσεις σου για το τί μπορείς και τί πρέπει να κάνεις.

Αν πιστεύεις πραγματικά ότι άμα βγω μπροστά θα ξεφτιλίσω τον γαπ στα ίσια, τότε πρέπει να δώσεις την ανάλογη προτεραιότητα στο ζήτημα.

Πρώτα πρέπει να καταλάβεις τί κάνω, μετά να μιλήσεις σε φίλους σου. Στην ανάγκη ξεσκόνισε παλιά τεφτέρια. Όσο τους έχεις αφήσει εσύ, άλλο τόσο σε έχουν αφήσει και αυτοί. Όσο θες εσύ να τους βρεις, άλλο τοσο θέλουν και αυτοί.

Μόνο που εσύ έχεις να τους πεις κάτι που αυτοί δεν έχουν αντίστοιχο να σου πουν.  Ότι κάποιος είναι έτοιμος να στριμώξει όλο το πολιτικό σύστημα και πρώτον απ' όλους τον γαπ. Είπαμε : αν σε έχω πείσει.

 

Σε ενδιαφέρει λοιπόν η πρόκληση που απηύθυνα ; Ναι ή όχι - τα άλλα είναι δικαιολογίες που κάποια στιγμή θα τις σκέφτεσαι και θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.

Όπως οι συνάδελφοι μου τοπογράφοι που γέλαγαν το '96.

Εδώ σε θέλω. Στα δύσκολα.

 

 

Κώστας

Σχόλια

13/10 01:29  GIASEMI
http://youtu.be/-7UwoPT_Xd4 θα το πω και στις ...φίλες μου,υπο έναν όρο,θα τον αφήσεις,αν θέλει,να "ξ~anna~πατήσει",είπαμε anna~πλαισίωση όχι να τα ΧΑΑ~λάσουμε στα... τελευταία :) και δεν σου έκανε και τίποτα εδώ που τα λέμε!
α,σε περίπτωση που δεν το βρεις ,το σχόλιό μου,ενδιαφέρον,μπορείς με την άδειά μου να το διαγράψεις!
πάω τώρα να ξ~απλώσω πήρα μόλις τα ΧΑΑ~λασμένα μου...:)
http://youtu.be/-lxDQsmf210
13/10 07:24  oberon
μαράκι καλύτερα μην το πεις στις φίλες σου.
δεν υπάρχει λόγος.

σχόλια εσύ ελεύθερα. έστω και χαα-λασμένα.

κ.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις