καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


"με σκοτώνεις ..."
630 αναγνώστες
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011
23:28

 

γκουχ.

γκουχ.

μαράκι,

Καταλαβαίνω. Με συγχωρείς που θα γράψω τα υπόλοιπα για να καταλάβει - λέμε τώρα ! - και κανένας άλλος ...

Άλλες φυσικά θα καταλάβαιναν, αλλα δεν ξέρουν το story.

 

Δεν είσαι στο fb να δεις τί γίνεται. Πόσος πόνος βγαίνει από "κορίτσα σαν τα κρύα τα νερά".

 

Μία μοντέλα π.χ. παλιότερα έγραφε κάθε τρεις και λίγο "σε σχέση". Το ξανάγραφε γιατί στο ενδιάμεσο είχε γράψει "ελεύθερη". Δεν άντεξα - τόχουμε αυτό σε όλα τα σόγια που "κρατάω" - της τόρριξα μόλις μου "ήρθε" : "ταξί είσαι κοπέλλα μου ;". Τα πετάω κάτι τέτοια στα πλαίσια της ντιρεκτίβας "πάσσαλος πασσάλω εκκρούεται".

Μιά άλλη όμορφη και εμφανώς καλλιέργημένη "έφτυσε" ποοολύ φαρμάκι, πριν πάρει το ποδήλατο για μια μοναχική βόλτα στην παραλία της ακριτικής πόλης που ζει : "Όλη σου η προσπάθεια ήταν να βάλεις την ηλιθιότητά σου σε μια όμορφη κορνίζα. Την ηλιθιότητά σου την αγαπώ. Την κορνίζα σου τη σιχαίνομαι !".

 

Εκεί που έχω βάλει και την "ουρά" μου είναι σε γνωστό "μαλλιοτράβηγμα" μεταξύ δύο καααλών κοριτσιών για τα "μάτια" κάποιου - ας μην πώ τίποτα. Να μη στα πολυλογώ, έχω μπει δημοσίως στη μέση, έγινε ένα kallitexniko katinaz περιωπής όταν έβγαλα κάτι "άπλυτα στη φόρα".

Παρ' ότι ήταν ρητώς επιθυμία της μίας και η άλλη αναγνώρισε το φταίξιμό της, παραλίγο να δω "το χριστό φαντάρο". Άκουσα κάτι ... περίφημα, μεταξύ των οποίων ένα μεγαλοπρεπές "Τί μας παριστάνει αυτός, τον καλό Σαμαρείτη ; Βρε ουστ !" ...

Τώρα πια το "ουστ ! "το έχουμε για πλάκα. Τότε είχε φτάσει η ένταση στα άκρα. Και άντε βρες αν θα είχε μαζευτεί ποτε το θέμα, αν η κολλητή μου είχε πει "ναι" είτε στο Star, που ζήτησε να το ανεβάσει στο δελτίο ειδήσεων, είτε στους καλοθελητές που επέμεναν μετά μανίας για μηνύσεις.

Κάποια στιγμή στο chut ρώτησα την πιο λίγο κολλητή μου από τις δύο : "Αλήθεια, τό ότι έχω και τις δύο καλές φίλες δεν είναι κατόρθωμα ;". Είχα προλάβει να σκεφθώ "τι μ...... ρώτησες ;" αλλά το chut δεν έχει "πισώστρεμα".

Απάντηση : "Για σένα όχι !". Γκουχ.

 

Όπως καταλαβαίνεις ομορφιά μας, ισχύει το "εσείς που μας ξέρετε τόσο καλά εμάς τις γυναίκες". Γιατί εισαγωγικά ; Το έλεγε επί σκηνής στον Δον Καμίλο [6 χρόνια αργότερα oberon] μια γαλλικού "όνομα και πράμα".

Άλλο να στο λέω και άλλο να το βλέπεις. Thanks god video υπάρχει.

Αμέσως το πέταξα στο "θεό" που παρακολουθούσε τη σκηνή από μικροφώνου "Και χωρίς να τις αγγίζω ! Για πείτε το κι αυτό να το ακούσουν μερικοί - μερικοί ...".

Η πλάκα η μεγάλη ήταν ότι το προφητικό - όπως όλα δείχνουν -  έργο λεγόταν "Ώρα Ελλάδος" και χορηγοί ήταν δύο τραπεζούλες. Μάντεψες ποιες - υποθέτω ...

 

Σε ένα άλλο happening στο fb - δεν θυμαμαι πού, γιατί και πώς - έγραψα : "Ξέρω πολύ καλά τις γυναίκες. Γι' αυτό τα έχω τόσα χρόνια μόνο με μια." Έπεσε το like σύννεφο με αυτοσχέδια επιφωνήματα "φςςςςςςςςςςς" και τέτοια.

 

Κάπως έτσι έχεις διαβάσει και εσύ το "Έρωτας, παιδιά, αγάπη." και πολλά άλλα. Τα σημαντικά πράγματα σπανίως τα ξεχνάω - check it !

Κάπως έτσι θυμάμαι και για τις φίλες σου που σου έλεγαν "get a life".

Εσύ μια όμορφη κοπέλλα, κούκλα - πιστεύω ! - και στην όψη και στην καρδιά, με όλα σου τα καλούδια στο αρχοντικό σου στο Πανόραμα - διορθώνω : είμαι σίγουρος ! ...

Σίγουρα έχεις νοιώσει το μητρικό σκίρτημα και βλέπεις ότι κανείς δεν έχει τα guts να σε κάνει ευτυχισμένη.

Το μεγαλύτερο πρόβλημά του είναι ότι, αν σε κάνει δικιά του, θα έχει να αντιμετωπίσει όλους τους κολλητούς του που είτε θα προσπαθούν να "σε φάνε" από αυτόν, είτε θα του βάζουν 'λόγια" να μην είναι μόνο δικός σου.

Το πρόβλημά του ότι είσαι ποοολύ κούκλα για τα 'δόντια" του έπεται ...

 

Έτσι είναι η Ελλάδα ομορφιά μας. Τα υπόλοιπα - χρέος, διαφθορά, δημοσιονομικά, άμυνα και δεν συμμαζεύεται  - είναι τρίχες. Ας είμασταν ευτυχισμένοι στα σπίτια μας και θα αντέχαμε ακόμη και τον γαπ για πρωθυπουργό. Ακόμη και αυτό !

 

http://www.youtube.com/v/TdC42KVWvaE?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="360"></object>


"Τσογλάνια" λοιπόν. Περνάς και γίνεται χαμός και αποτέλεσμα μηδέν.

"Σε μια παρτίδα που χαμένοι όλοι βγήκανε" και "για ποιον πληρώνω ;".

Ακούω και το παρακάτω ...

 

Γκουχ.

Ξέρεις, έχει τόσο εμπεδωθεί αυτή η τσογλανιά, που κανείς δεν διανοείται καν ότι υπάρχει λύση και ότι τα "τσογλάνια" θα αποφασίσουν κάποτε να κόψουν το "τί μου χρωστάς, τί σου χρωστώ ;". Δεν ακούνε καν το δικό σου "για ποιον πληρώνω ;".

 

Win - win games λοιπόν, αλλά κάποιος πρέπει να πληρώσει για παραδειγματισμό. Και για παραδειγματισμό πληρώνει - ή καλύτερα πρέπει να πληρώνει - ο "καπετάν φασαρίας". Αλλιώς θα μείνει να συνεχίζει τα ίδια, θα φτιάξει σύντομα ξανά μπομπαρία.

 

Όπως καταλαβαίνεις κάποιοι χρειάζονται μια γερή δόση ... στενωπού αυτογνωσίας. Έχουν κάνει πολέμους που ματοκύλησαν τον κόσμο ολόκληρο, έχουν κτηνωδώς ρίξει τους εταίρους τους, έχουν κάνει όργια ακόμη και στο χρηματιστήριο, έχουν ξεφτίσει ακόμη και το όνομα ποιότητας που κάποτε δικαίως μοστράριζαν - τέλος.

Θα ήταν ανοησία να την "βγάλουν καθαρή" και να περιμένουμε ότι θα συνετισθούν με ... σοφά λόγια.

 

"ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ" έγραφε για τα Καλάβρυτα ο καρντάσης μου και έχω από χρόνια αυτή την πόλη στην καρδιά μου.

"Γίνε πατρίδα μου να τόχω να καυχιέμαι" θα τραγουδήσω "που ο κόσμος να χαλάσει" και έχω καπαρώσει εγκαίρως το σεγόντο. Μια αρχόντισσα τραγουδίστρια που της είπαν ότι γι αυτήν έχει δουλεία μόνο στα σκυλάδικα.

 

Φυσικά ξέρεις τί θα σε ρωτήσω : Do you think you can ... tell ?

 

 

κ.

 

Σχόλια

27/09 23:33  ΦΤΗΝΙΑΡΗΣ
Σειρά ... αν δεν υπάρξουν γυναίκες σαν τη γοργώ του λεωνίδα και είναι μόνο "ταξί" που και στις "απεργίες" είναι απεργο~σπάστριες δε ... σωζόμαστε !
http://el.wikipedia.org/wiki/%ce%93%ce%bf%cf%81%ce%b3%cf%8e_(%cf%84%ce%b7%cf%82_%ce%a3%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b7%cf%82)
27/09 23:42  oberon
ερμάκο δεν έχω λόγια ...
σειρά ετοίμαζε αποσκευές ...

μαράκι "τί πονάει ;" - ποοολύ μεγάλη πατέντα.
27/09 23:49  PREMIUM
Λεωνίδας ο άντρας ο ... σωστός ! :-)
... Οι λόγοι που ο Λεωνίδας ήθελε να την παντρευτεί ήταν μάλλον κυνικοί, αφού η Γοργώ είχε κληρονομήσει ολόκληρη την περιουσία του Κλεομένη ... :-)
27/09 23:57  GIASEMI
δεν έχω αρχοντικό στο πανόραμα ήταν απλά ένα παν~όραμα ,δεν είμαι σίγουρα...ταξί και δεν τα πάω καλά με τις ευτυχίες,εγώ όχι ο δεσμός ...να πω κι άλλα η σε σκότωσα ήδη?????

27/09 23:58  GIASEMI
πάντως έχεις μαγική πένα!πότε τα σκέφτεσαι και πότε τα γράφεις,άλλο πράγμα!
28/09 00:04  oberon
ομορφιά μας η "πέννα" γράφει prima vista. random writting - δική μου πατέντα.

τα υπόλοιπα στο ... Λεωνίδα - έχω αντέξει ποοολύ χειρότερα.
φυσικά το ταξί δ-ε-ν το είπα για σένα.

εν πάσει περιπτώσει να ξέρεις ένα : δεν λέω ποτέ ψέματα - ψαρέματα ναι.
καληνυχτα.
28/09 00:05  GIASEMI
28/09 00:06  ΦΤΗΝΙΑΡΗΣ
Υποκλίνομαι και εγώ με τη σειρά μου Μάρα ! Περίεργο πράμα ! Από "εδώ" είχα την ... anna~γκη να σας καληνυχτίσω και και εγώ ! Όνειρα γλυκά και με ... παν~οράματα !
28/09 00:13  GIASEMI
δεσμεύομαι για τα...τριγωνάκια παν~οράματος!
καλή σας νύχτα λοιπόν...
28/09 00:14  PREMIUM
Μάρα αυτό για σένα ! http://www.youtube.com/watch?v=eKbLNNIIPy4&feature=related
Γιατί η υπό~κλιση "πήγαινε" στην πένα της ... σειράς !
28/09 00:24  GIASEMI
όλο το καλοκαίρι το έπαιζαν αυτό το χριστουγεννιατικο τραγουδάκι!για μένα έχει γίνει διαχρονικό απο...ΤΟΤΕ!τενκιου...
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις