καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Αθλιότητες
902 αναγνώστες
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011
08:57

Αίσχος !

Σειρά,

Μόλις προηγουμένως επενέβης κατά τελείως ... ανάρμοστο τρόπο στη διάχυση της δημοκρατικής πληροφόρησης σε αυτούς που δεν την καταλαβαίνουν και ούτε πρόκειται να την καταλάβουν. Ποιος ο λόγος ;

Τέλος πάντων, σου έχω πει ότι έχει παραιτηθεί οριστικώς από την προσπάθεια συνετισμού σου. Επίσης να σου πω ότι αρνήθηκες δεύτερη φορά να κόψεις λίγο τις ... μαγείες και να βοηθήσεις λίγο τη σειρά σου. Έτσι μου είπε, έτσι σου λέω.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι το έκανες για δεύτερη φορά ...

"Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο" λέει ένα - γνωστόν ; - μότο και ο ... oberon συμπληρώνει "και αν είναι από την κατάψυξη ...".

"Η απειλή της μήνυσης είναι ισχυρότερη από την ίδια τη μήνυση" λέγαν οι παλιοί δικηγόροι, αλλά οι σύγχρονοι δεν το πολυλένε - μπορεί και να μην το ξέρουν καν ...

Οπότενες να φυλάγεσαι γενικώς στο μέλλον, ιδίως όταν ο ... oberon πλησιάζει το ... ψυγείο.

 

"Το φόβο σου νάχουν" έλεγε παλιά ένας κολλητός μου, που χθές έπαιρνε τον ... τακαρένα [καθώς είναι κοινός κολλητός μας - άκου τυχαίο ?????] για να μας συστήσει και ... να πάρω μια δεύτερη γνώμη - καλή συνήθεια ;

Ο τακαρένα δεν το σήκωσε και ...

Όπως καταλαβαίνεις, αυτός που πήρε τηλέφωνο [θα μπορούσε να] ήθελε να με συστήσει σαν πελάτη για ... κεραία tv και ο - συμπαθής κατά τα άλλα - θα έχανε ένα πελάτη.

Προτιμά βέβαια να [προσπαθεί να] βγάζει [;] μεροκάματο σε άλλα κόλπα, πιο χααλαρά.

Κάνει καλά σειρά ; Πώς το είπα ; Δεύτερη γνώμη.

 

Κατά τα άλλα, δε λέω, καλά κράτησε η ... καρδιά σου χθες.

 

Χθες που τα ... κατορθώματα του ... άπαιχτου δείχνει να περιλαμβάνουν πια δραστηριότητες στα ... κεντρικά, όπου κάποιοι [μάλλον] πήγαν σπίτι τους [ή στον  ... πάγκο] να σκεφθούν τί δεν έκαναν καλά στην ... καταναλωτική πίστη και στους ... πιστωτικούς κινδύνους.

Μόνο που ρε παιδί μου και αυτοί αθώοι είναι. Μπορεί κανείς να κατηγορηθεί που δεν σκέφθηκε out of the box ; Κανένα δικαστήριο δεν θα τους καταδίκαζε, συμπεριλαμβανομένου του ... ναυτοδικείου.

Χώρια που - speaking about κατορθώματα - κάποιες έβαλαν τα γέλια ...

 

Φυσικά με αυτά που έγιναν στο κτίριο σε σχήμα 3,14 και με τα ... χαμόσπιτα γύρω - γύρω, έχει αρχίσει να πέφτει "το γέλιο της αρκούδας".

Ο ένας έστησε ολόκληρο σκηνικό με την κυρία που έκανε το λάθος να μη διαβάσει εγκαίρως το σ-ω-σ-τ-ό βιβλίο [αντίρρηση ;]. Φυσικά ή real time αντίδραση του  ... oberon δοκιμάζει τις αντοχές του κτιρίου σε κραδασμούς ...

Ο άλλος έφαγε κατάμουτρα το "άσχημα ανταμοίβει το δάσκαλό του όποιος παραμένει για πάντα μαθητής", ξεροκατάπιε, εισέπραξε μια ... ευγενική ερώτηση "δεκτόν ;", απάντησε "δεκτόν" και εις επίρρωσιν απάντησε κάτωχρος στην επόμενη ... πολυλογία "ασμένως ;" με την ομολογία : "ασμένως".

Λήξις.

 

"Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος" λέμε στα μέρη μας. Οπότενες η ... ιταμή ερώτηση "γιατί στο Κιάτο ;" θα λάβει την αρμόζουσα απάντηση από του βήματος.

Τί θα πει σειρά ποιο βήμα, πού, ποια μέρα, τί ώρα κ.λ.π. ;

[άσε μας με τα daddy cool κοπέλλα μου]

 

Παλιοζωή.

 

Αντ' αυτού

 

 

ερμάκος ΧΣ. χριστόφορος

Σχόλια

20/05 10:07  ΦΤΗΝΙΑΡΗΣ
Σειρά ... Ξέρεις "τί" είναι : Δυο τρεις μέρες πριν να σε παίρνουν και να σε "φτιάχνουν" για ... margin και μετά να σου λένε ότι δε ... δικαιούστε ?????
Κατά τ΄ άλλα, δεν περιμένω γενικά ... anna~στροφή, γιατί δεν πιέζομαι δεόντως !
Αλλά (μάλλον) οσονούπω πρέπει να βάλουν κάποτε το πιάτο στην ... κατάψυξη !
20/05 11:44  oberon
Σειρά ασχολούμαι με σοβαρά - εσύ το ΧΑΑβά σου !

Μονομαχία στο El Passo ...
20/05 19:53  GIASEMI
20/05 20:00  GIASEMI
και γω τον...ΧΑΑλβά μου!

http://youtu.be/jWpxPMM5PCw

(Ερμάκο μεταξύ μας γιατί αν το μάθει ο... άλλος θα με στείλει για banio και μου τελείωσαν τα... άλατα!)
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις