καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2010
588 αναγνώστες
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011
22:45

 

Πείσθηκε !

Φίλε μου,

Τί περίπτωση και αυτός ο ... oberon ! Δεν ξέρει ότι "ποτέ μην πεις ποτέ !" ; Αναρωτιέμαι.

Κράτησε βέβαια μια "πισινή" στο ... οριστικό κλείσιμο του ... ιστορικού blog, αλλά, όσο να το κάνουμε, πήρε πίσω μια μεγάλη απόφαση.

"Κατόπιν απαίτησης θαυμαστριών" σου λέει. Σιγά που έχει και θαυμάστριες, σιγά που τον παρακαλάνε να ξαναγράψει ... Ακόμα και η "θεά" που του ευχήθηκε "νέες αναρτήσεις" τον έκανε delete ! Της τα "είπε χύμα" για κάποιες ανασκαφές και μετά ήρθε και η σειρά μου στο delete, επειδή ... επιδοκίμασα την ορθή ενέργειά της.

Μόνο που, σειρά, εδώ δεν είναι στρατός, ώστε να βγαίνεις στην αναφορά παραπονούμενος.

[Με την ευκαιρία να σου πω κάτι : γράφω πάντα prima vista, ό,τι μου κατέβη δηλαδή, και π-ο-τ-έ δεν τα ξανακοιτάω. Μόνο έναν ορθογραφικό έλεγχο και τέλος. Ειλικρινά αναρωτιέμαι τι γράφει αυτό το ημερολόγιο !]

 

Πάμε πίσω στον ... oberon και τις αποκλειστικές πληροφορίες που μου ... εμπιστεύθηκε :

Ετοιμάζει βαρύ άρθρο και είναι μόνο η αρχή. Ούτε λίγο, ούτε πολύ σκοπεύει να γυρίσει μόνος του τη σημερινή παγκόσμια κρίση !!!

"Έμαθα στο πετσί μου φίλε ότι, όταν είσαι σίγουρος για κάτι, δεν σε νοιάζει αν είσαι ο μόνος που το λέει". Να σου πω αλήθεια ; Τον ... παραδέχομαι.

Έριξε και ένα δημοσίευμα σε όλες τις τοπικές εφημερίδες [δεν έχει βγει ακόμα] και περιμένει το γνωστό ... τουμπεκί. Όταν μιλάει ο oberon στην Κορινθία, πέφτει μια περίεργη σιγή. Οι μόνοι που ακούγονται είναι κάποιοι που σφυρίζουν αδιάφορα - σιγανά βέβαια.

 

Έχει "πάρει επάνω του" αφού η αποδοχή που είχε τόσο γλυκά υποδείξει η συμβία του kiki's xo, παίρνει διαστάσεις. Ολοφάνερα πια.

"Από πολύ ψηλά, όσο γίνεται ψηλότερα δηλαδή, έρχονται πια σαφέστατα μη λεκτικά μηνύματα : "κάντ'το μόνος σου ρε μάγκα, γράψε ιστορία !" - και τι ιστορία ρε φίλε ;" μου ... λέει.

"Τώρα είναι θέμα όχι πια χρόνου, αλλά θέμα επιλογής timing" μου ξεκαθάρισε κοφτά.

"Όπως μου είπε απλά μια γειτόνισσα "μεγάλε κόψε λίγο ταχύτητα, να προλαβαίνουμε και εμείς" και τις αυθόρμητες κουβέντες γυναικών τις παίρνω πολύ σοβαρά" με διαβεβαίωσε πειστικά.

 

Με λίγα λόγια την Κυριακή θα υπάρχει η ... πολυαναμενόμενη συνέχεια στο θρυλικό "last porn movie", όπου θα καθορισθεί το μέλλον των χρηματιστηρίων.

"Είσαι καλά ρε ;" τον ...ρωτάω.

"Κοίτα", μου λέει. "το έχω ξεκαθαρίσει στους καθηγητάδες του Πολυτεχνείου : δες τε με ή δέστε με !".

"Ένα Πανεπιστήμιο να τρέχει με χίλια - ζητάω πολλά ;" έγραφε πάνω - κάτω, όπως μου είπε.

Και το από έτους email είχε και bcc ........

 

"Και γιατί ρε φίλε ;" τον ρώτησα με ενδιαφέρον.

"Η απάντηση στο ιστορικό ερώτημα του [μη] τελευταίου άρθρου είναι η εξής απλή : I can live happily on earth, if I reach the sky before - αλλιώς δεν γίνεται".

Κατάλαβα, αλλά δεν του τόπα.

"Δεν θα τα χαλάσουμε, αν η αγγλικούρα έχει λαθάκι - έτσι ;"

Τι νάλεγα ; Είχε πάντα βαρύ χέρι και "γλώσσα φαρμάκι" - τόπε σαφώς ο έφηβος αντισμήναρχος σε π.δ. - αλλά τώρα τελευταία παραγρίεψε - χώρια που κυκλοφοράει πια με κομπολόϊ ...

 

Και κάνει και την πλάκα του.

"Κάνω αστεία, αλλά δεν αστειεύομαι" ξεκαθάρισε σε ένα ... Πρόεδρο και ο Πρόεδρος κατάλαβε γιατί το ... μαγαζί του είχε γίνει μπάχαλο ! Για εισαγωγή στις εποικοδομητικές προτάσεις !!!!!

Μη χειρότερα ...

 

Αντ' αυτού

Χριστόφορος ΧΣ. Ερμάκος

 

Σχόλια

28/01 11:34  PREMIUM
Ερμάκο ... Η σειρά ξέρει ...
Ακόμη και στο Papertown δεν το πίστεψα !
Και όμως πήγε λίγο πιο μέσα ! Τόδα πριν λίγο !
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
28/01 13:15  oberon
Σειρά καλό διάβασμα !
και άλλη φορά να προσέχεις ...
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις