καβάλα στη Harley
το ημερολόγιο ενός μοναχικού καβαλάρη
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Do bet against me !


Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011
665 αναγνώστες
Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011
21:31

 

I'm back.

 

Φίλε μου,

Κάποια μέρα, πριν κάτι λιγότερο από ένα χρόνο, βρέθηκα σε ένα όμορφο στέκι - όχι ηλεκτρονικό. Μιλάμε για στέκι με μπόλικη θετική ενέργεια.

Η "στεκοδέσποινα" αποδείχθηκε εκ των υστέρων παλιά καλή φίλη. Όταν λέω "εκ των υστέρων", εννοώ ότι ούτε είχα ξαναπάει, ούτε είχα ξανακούσει και - κυρίως - το ραντεβού με τα παιδιά της κίνησης πολιτών το είχαν καθορίσει αυτοί.

Μάλιστα λίγο έλειψε να φύγουμε, πριν "αναλυθώ σε γινόμενο" όταν είδα αυτήν που είχε κάνει τα βαρβακειόπαιδα να παραμιλήσουν. Σε ένα πάρτυ είχα πάει όλο και όλο, και την περί ης την πέτυχα κάπου στα early teens να "ανεβαίνει Αθήνα".

Την πήρα με το ζόρι - λέμε τώρα ! - για το πάρτυ, όπου απλά έριξε ένα τσιφτετέλι, "κάηκε" το πάρτυ και κατάλαβαν τα βουτυρόπαιδα της Αθήνας ότι ούτε σε αυτόν τον τομέα τους έπαιρνε για μαγκιές απέναντι στο γνήσιο τέκνο της αφνείου πόλης μας.

Η περί ης δεν θυμόταν καν το περιστατικό, hardly θυμόταν τον υποφαινόμενο. Στις δεκαετίες που είχαν μεσολαβήσει είχε "κάψει" σε υψηλά επίπεδα ...

Μπήκα λοιπόν στο μαγαζί, ματς - μουτς με την "στεκοδέσποινα", ματς - μουτς με το καλό κορίτσι της κίνησης [παλιά συμμαθήτρια γαρ], χαιρετούρες με τον παλιόφιλο [ αδερφό παλιού συμμαθητή], συστάσεις και με τον Μπάμπη. [κρατούμενο μέχρι να βρω το video].

Φορούσα και το αγαπημένο μου άσπρο πουκάμισο, ήταν λιακάδα - δεν ήθελα πολύ : "I'm back ! Αισθάνομαι περίφημα στην πόλη που γεννήθηκα !"

Δεν ήταν και τόσο τέλεια η συνέχεια - αλλά μέχρι τώρα ...

 

"Το νερό", "αποδοχή" - απλές λέξεις από την άλλη άκρη της χώρας μας. Απ' την καρντασούπολη την εποχή που κάποιο καλό κορίτσι του blogging δεν άντεξε και με έβαλε τα 5*. Δεν είχε την συνήθη δυνατότητα ανώνυμης βαθμολόγησης το σ-ω-σ-τ-ό blog και η περί ης απάντησε σωστά στο ιστορικό ερώτημα "οπότενες τί κάνουμε ;".

Και - να μην ξεχνιόμαστε - οι απλές λέξεις από την kikixo. Τι θα πει ποια είναι η kiki-xo ; Και πολύ σας βόηθησα. Real time της απάντησα ότι για τις απλές κουβέντες της άξιζε το 1.000 χλμ. ταξίδι στην πόλη που λανσάρω ήδη το "γίνε πατρίδα μου να τόχω να καυχιέμαι !".

Κάπως έτσι κάποτε ένα θηλέων, κάπου στα ψηλά της Κυψέλης, αντιβούϊζε "ο Κώστας", όταν το 19χρονο τότε "γελαστό παιδί'" ... ενέσκυπτε.

 

Προβλέπεται ... Τρωικός !

Άντε καλή χρονιά σε όλες τις ... πατρίδες μου.

 

Σχόλια

04/01 21:48  KFWPARTNERS
κατεχεις καλα το τσαπαρί
04/01 22:06  oberon
http://paraktio-psarema.pblogs.gr/h-zoka-kai-to-tsapari.html

"Το τσαπαρί ρίχνεται στη θάλασσα και ανασύρεται συνεχώς, αλιεύει μετέωρο σε βάθος 6-12 μέτρα και συλλαμβάνει αφρόψαρα, σαβρίδια, κολιούς κ.α., ιδίως τη θερινή περίοδο."


Μάγος είσαι xo ?
τυχαίο ????? - έπεσες μέσα με τα ψάρια !
04/01 22:33  PREMIUM
Θυμάστε για το θειο μου εκεί π-ά-ν-ω τώρα, πώς ψαρεύαμε ροφούς από τα βράχια που σας έλεγα ?????
Τον "έφαγαν" δυο καημοί :
1. Ότι δεν έγινε δις-ούχος
2. Ότι σαν καπνιστής δεν μπορούσε να δει αγγόνια στο Αμέρικα !
Προσέχω να μην πάθω και τα <δυο> για να έχω !
04/01 22:37  oberon
Χρήστο βάζεις δύσκολα ρε σειρά.

Εν πάσει περιπτώσει δεν βλάφτει να προσέχεις - συμφωνώ !
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
"Για τα παιδιά !"
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις